Uit eten – Tapasrestaurant Destino

Terras Destino

Wij zijn Destino

Destino is een modern tapasrestaurant zoals je die vindt in Madrid of Barcelona, maar gewoon in ons eigen Rotterdam Noord.

Destino werkt met producten die stuk voor stuk met liefde worden klaargemaakt. Ze maken bij dit restaurant gebruik van zorgvuldig geselecteerde en eerlijke grondstoffen uit de eigen regio en authentieke Spaanse ingrediënten.

Tapas van Destino

Waan je in Spaanse sfeer

Neem plaats op het zonnige terras aan de Rotte en geniet van een heerlijke Spaanse lunch, borrel of het diner. Daarbij kan je echt Mediterraans genieten van Spaanse wijnen, bieren en dagelijks wisselende tapas. Behalve op maandag, kan je verder de hele week vanaf 17:30 uur komen borrelen of dineren.

En op vrijdag, zaterdag en zondag serveren ze een heerlijke Spaanse lunch. Heerlijke tapas waarmee je in een gezellige en ontspannen sfeer een échte Spaanse twist geeft aan jouw weekend. Kies een of meerdere tapasgerechten van de kaart of laat je verrassen met het menu del mediodía dat wordt samengesteld door de chef!

Naast de heerlijke vis- en vleesgerechten zijn er ook verschillende lekkere vegetarische en veganistische opties beschikbaar.

Restaurant Destino

Buon provecho!

Contactgegevens

Restaurant Destino
Zaagmolenkade 37/38
3035 KA Rotterdam
010 842 20 59
info@restaurant-destino.nl
facebook.com/tapas.destino

Destino logo