Op de agenda bij Ziggo Dome, AFAS Live en de ArenA derde kwartaal 2024

Geschreven op 25 juni 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Ziggo Dome, Afas en Arena

In de derde kwartaal van dit jaar zijn er weer allemaal leuke concerten en evenementen in Ziggo Dome, AFAS Live en de Johan Cruijff Arena. We hebben een aantal van deze spetterende evenementen voor je in een handig overzicht gezet. Misschien ga je wel naar één van deze concerten of evenementen? Dan hebben ook nog leuke tips voor je om lekker uit eten te gaan in de buurt van deze locaties.

Concertagenda Ziggo Dome

Het derde kwartaal is het kwartaal van de grote namen bij Ziggo Dome! Op 1 juli komt Lenny Kravitz met zijn Blue Electric Light Tour naar Amsterdam. Op 11 juli zet Diana Ross de stad op z’n kop met haar The Music Legacy Tour. In augustus gaat het dak eraf met Justin Timberlake die er maar liefst drie dagen op de bühne, namelijk op 15, 16 en 19 augustus. En in september zijn het vooral de Nederlandse topartiesten die er shinen, namelijk Danny Vera op 7 september en Tino Martin op 14 september.

Ziggo Dome, Afas en Arena

Evenementen bij AFAS Live

De oude rockers van ZZ-Top staan op 8 juli op het AFAS Live podium en op de 12de van die maand kan je er genieten van Lauren Daigle. Op 7 september staat het Kunst en Theater Gala er op de planning en liefhebbers van darten kunnen op 13, 14 en 15 september hun idool aanmoedigen tijdens Jack’s World Series of Darts Finals.

Op de agenda bij de Johan Crijff Arena

Bij de Arena gaat het dak eraf op 4, 5 en 6 juli. Dan treedt het tienersymbool Taylor Swift namelijk op! En P!iNK haalt weer adembenemende capriolen uit op 10 en 11 juli tijdens haar Summer Carnival Tour. Voetballiefhebbers mogen de klassieker Nederland – Duitsland natuurlijk niet missen op 10 september.

Ziggo Dome, Afas en Arena

Lekker eten in de buurt van Ziggo Dome, AFAS en ARENA

Als je op tijd bij een concert of ander evenement wilt zijn bij Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena en AFAS Live, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een gokje te wagen op het horecaplein. Maar vaak zijn alle restaurants al vol en daarmee wordt het vaak een snelle en vette hap bij de Febo bijvoorbeeld. Wij hebben goede alternatieven voor je op korte afstand van deze evenementenlocaties! Denk bijvoorbeeld aan Oma Ietje. Hier kan je genieten van no nonsense gerechten en wereldse hapjes met een twist op slechts 5 minuten rijafstand van deze locaties!

Bij A/D Plas in Ouderkerk aan de Amstel kan je jaarrond genieten van lekkere gerechten en drankjes. En dat op slechts 7 minuten rijden van Ziggo Dome, AFAS Live en de Arena! Foodbar Barabas in Diemen ligt ook zo dichtbij: met slechts 5 minuten rijden ben je er al! Hier vind je de lekkerste streetfood gerechten van over de hele wereld. Miss Scarlett ligt schuin tegenover het AMC, dus ook heel dichtbij! Hier geniet je van een gezellige en lekkere internationale keuken. Nog meer aanraders vind je in dit blog.

Ziggo Dome, Afas en Arena


Foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.