Op stap met vriendinnen

Geschreven op 26 juli 2018
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ester
Ester
op stap met vriendinnen

Het komt regelmatig voor dat een vriendin gaat trouwen, jarig is of wellicht een baby verwacht. Hoe leuk is het dan om daar met een aantal vriendinnen of zelfs een groepje meiden aandacht aan te besteden? Door het organiseren van een vrijgezellenfeest, babyshower of surprise party bijvoorbeeld! Maar wat dan? Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden en voor ieder wat wils, dat het daardoor weer moeilijk wordt om te kiezen. Wij hebben daarom een overzicht voor je gemaakt van leuke activiteiten om met je vriendinnen te doen.

Bootje varen Mendoza

Hoe gezellig is het om als het lekker weer is te gaan varen? Bij Winebar Mendoza in Hillegersberg kan je een elektrische sloep huren. Hij wordt aangezet via een app op je telefoon en is heel eenvoudig te besturen. De sloep is lekker groot, tot aan 12 personen hebben meer dan genoeg ruimte. Je kan bij de reservering van de sloep ook een picknickmand bestellen met heerlijke Argentijnse hapjes en drankjes. Wat heb je nog meer nodig voor een leuke dag op het water met je vriendinnen?

Schoonheidsbehandeling The Mansion of Me

Mijn schoonzus is vorig jaar 40 geworden en om dat te vieren hebben we haar meegenomen naar Beauty Clinic The Mansion of Me. Een prachtige beautysalon op een fantastische locatie in Aerdenhout bij Bloemendaal. Eigenaresse Margot heeft een arrangement voor ons samengesteld waarbij wij om beurten een gezichtsbehandeling, een Rugscrub, rugpakking en rugmassage, een easyshapebehandeling en een handpakking met nagels lakken. Margot bleek van te voren ook al uitgebreid voor ons in de keuken te hebben gestaan om de heerlijkste hapjes voor ons klaar te maken zodat wij aan het einde van onze behandelingen konden genieten van een overheerlijke lunch. Wat mij betreft is een bezoek aan The Mansion of Me een absolute aanrader voor een vriendinnenuitje als je het lekker vind om te tuttebellen en in de watten te worden gelegd.

Beauty Clinic The Mansion of Me

Beautydag bij Elysium

Een klassieker, maar een dagje beautyfarm met vriendinnen is natuurlijk altijd goed. Lekker badderen en puffen in de sauna, een lekkere massage en heerlijk hangen, chillen en eten tussendoor. Er zijn verschillende fijne beautysalons in het land te vinden, maar voor ons is Elysium zeker een aanrader om met vriendinnen te doen. Lekker groot, mooi en voor ieder wat wils.

Workshop wijnproeven

Wijn proeven is voor de meesten voor ons toch wel een hobby te noemen. Hoe leuk is het dan om met een groepje vriendinnen een wijnproeverij te doen! Er zijn meerdere locaties waar je zo’n wijnproeverij kan boeken, waaronder:

Wijnen op volgorde

Sieraden maken bij HanneHaves

HanneHaves is een unieke webshop voor leuke hebbedingen. Eigenaresse Hanneke maakt de mooiste creaties. Sieraden, gepimpte slippers, maar ook tassen, jeans en andere kleding. De stijl van de creaties van HanneHaves is Ibiza. Je kan ze via de webshop kopen. Maar wat nog leuker is, en zeker met een groep vriendinnen, is zelf mooie sieraden maken. Dat kan! Je kan namelijk bij HanneHaves ook workshops boeken. Maak bijvoorbeeld allemaal je eigen Ibiza Bracelet of pimp je slippers. Op de website van HanneHaves lees je meer over deze websites en hoe je ze kan boeken.

WijnSpijs wandeling

Ga lekker met je vriendinnen op pad in jullie favoriete stad met een WijnSpijs wandeling. Elke zondagmiddag wordt er wel ergens in Nederland een WijnSpijs Wandeling georganiseerd. Deze wandelingen zijn ook een leuke manier om de beste restaurants van je stad te ontdekken.

Meestal zijn er zes restaurants geselecteerd, soms één meer of minder. Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Over gezellig stadten gesproken.

Wijn Spijs Alphen

Weekendje weg

Wil je echt goed uitpakken met je vriendinnengroep? Ga dan een weekendje weg. Hoe gezellig is het om met elkaar naar een plaats te gaan, daar lekker de tijd te hebben en dus ook lekker te blijven slapen. Niemand moet op tijd weg of nog in de auto te stappen. Onlangs hebben wij al een selectie gemaakt van leuke overnachtingsadressen in ons blog Bijzonder overnachten in Nederland.