Osteria Elpidio Voorburg: echt Italiaans genieten!

Geschreven op 3 maart 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Onlangs hebben we weer een geweldig restaurantje ontdekt waar je kan genieten van de allerlekkerste Italiaanse gerechten: Osteria Elpidio in Voorburg!

Italiaans genieten

Ben je een liefhebber van Italiaans eten en lekkere wijnen? Dan is Osteria Elpidio echt wat voor jou! Verwacht geen pizzeria, want er is geen pizza op de kaart te bekennen. Maar wel allerlei andere heerlijke Italiaanse gerechten waaruit je kan kiezen bij de lunch. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke antipasti, vitello tonnato, insalata, panini of specialiata della casa. Het personeel komt ook echt uit Italië, dus die weten wel hoe ze het eten moeten bereiden!

Lunch en diner

Je kan bij Osteria Elpidio terecht voor de lunch en het diner. Bij de lunch kan je kiezen uit diverse gerechten van de kaart, maar voor het diner niet! Dan eet je wat de kok die avond voor je klaarmaakt. Geweldig toch? Het maakt eigenlijk niet uit wat er geserveerd wordt, genieten is het toch wel! Zowel bij de lunch als bij het diner is er keuze uit een groot aantal bijpassende wijnen. Elpidio verkoopt zelf ook Italiaanse wijnen. Dus als je een hele lekkere hebt gedronken, kan je meteen een flesje meenemen voor thuis!

Heerlijke lunch in Voorburg

Ook wij hebben genoten van een heerlijke lunch bij deze kleine, maar gezellige Osteria. Reserveren is echt een must aangezien alle tafels bezet waren. Kiezen uit het menu was niet eenvoudig, maar wij besloten te gaan voor een uitgebreide antipasti en een vitello tonado die we hebben gedeeld. Daarbij kozen we een heerlijk glas witte wijn die perfect paste bij de gerechten.

We hebben echt genoten en we komen hier zeker weer terug. Ook voor het diner, want we laten ons graag verrassen!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs, restauranttips en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!