Spannende boeken voor de zomervakantie

Geschreven op 14 juli 2020
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Buiten boeken lezen

De zomervakantie staat voor de deur! Of je nu weggaat of thuisblijft, je zal wat meer vrije tijd hebben. Even lekker bijkomen, met spannende boeken bijvoorbeeld! Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de spannendste boeken van dit moment! En handig: je kan de boeken die je graag wilt lezen ook meteen bestellen via Paagman!

MJ Arlidge – Nog lange niet

MJ Arlidge heeft al heel wat boeken op zijn naam staan. Stuk voor stuk spannende thrillers met Helen Grace in de hoofdrol. Ook zijn nieuwste boek Nog lange niet is weer een echte pageturner. Vergeet even alles om je heen, want dit is een heuse race tegen de klok. Iemand belt mensen op met de mededeling dat ze nog een uur te leven hebben. Maar is dit een grap of meent hij het echt? Klinkt spannend, of niet?!

Suzanne Vermeer – Souvenir

Boeken lezen zomer

Suzanne Vermeer neemt je in het boek Souvenir naar Umbrië. Moeder en dochter hebben enorm uitgekeken naar kookworkshops en wijnproeverijen. Maar van genieten komt weinig terecht wanneer moeder Carolien ineens verdwijnt. Ze schijnt zelf op pad te zijn gegaan, maar elk spoor van haar loopt dood. Met alleen een mysterieus amulet moet haar dochter Nienke haar proberen terug te vinden.

Saskia Noort – Bonuskind

Saskia Noort heeft ook weer een razend spannende thriller geschreven! In Bonuskind verdwijnt de moeder van de 15-jarige Lies plotseling. Haar vader en diens nieuwe vriendin zijn ervan overtuigd dat haar moeder zelf achter haar verdwijning zit omdat ze de scheiding niet aan zou kunnen. Lies gelooft daar helemaal niets van en besluit zelf op onderzoek uit te gaan. Maar of dat nou zo’n goed idee is?

Nicci French – In hechtenis

Lezen in de zomer boeken

Schrijversduo Nicci French heeft het weer geflikt; ook dit boek is weer een spannende thriller! In het boek In hechtenis zit Tabitha in de gevangenis voor de moord op haar buurman Stuart. Zij kan zich echter niets herinneren van die noodlottige dag omdat zij kampte met een zware depressie. Wel is Tabitha ervan overtuigd dat ze onschuldig is. Wanneer ze merkt dat haar advocaat haar niet gelooft, besluit Tabitha zelf haar verdediging op zich te nemen. Maar dat is niet eenvoudig. Met hulp van haar vrienden en ex probeert ze achter de waarheid te komen. Zal het haar lukken?

Linda van Rijn – Strandslag

De spannende thriller Strandslag van Linda van Rijn is vers van de pers! Gijs en Daniëlle hebben een huisje op Texel gekocht en zijn daar helemaal blij mee, totdat er op een avond een vreemdeling op de stoep staat met een nogal onheilspellend bericht. Ze weten niet goed wat ze ermee aan moeten en het voorval is dan ook snel vergeten. Dan komt Daniëlle een oude vakantieliefde tegen die haar gezin begint te bedreigen. Wanneer de politie niets doet, zal ze het zelf moeten doen.

Helen Fields – Perfecte Prooi

Ook Helen Fields heeft weer een nieuw boek geschreven! In Perfecte Prooi gaan Luc Callanach en Ava Turner weer achter een moordenaar aan. Er vallen namelijk meerdere willekeurige slachtoffers en de politie tast in het duister. Totdat ze ontdekken dat de namen van de slachtoffers in graffiti op verschillende gebouwen in de stad staat. De tijd tikt! Deze moordenaar is uit op onschuldige mensen, hoe onschuldiger, hoe beter. Het eerste deel met Luc en Ava in de hoofdrol heet trouwens Perfecte Resten en is ook echt een aanrader! Ze zijn los te lezen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs, tips en winacties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!