Een avondje springen voor volwassenen bij Bounce Valley

Geschreven op 5 juli 2022
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Bounce Valley overzicht

Onlangs waren wij te gast bij Bounce Valley in Rotterdam. Nu zal je denken, springen in een indoor airpark, dat is toch iets voor kinderen?! Maar niets is minder waar! Op vrijdagen en zaterdagen zijn de avonden juist speciaal voor leeftijden van 15 jaar en ouder. Dé gelegenheid om je lekker uit te leven op de springkussens dus.

Bounce Valley

Bounce Valley is het eerste en grootste airpark van Nederland en heeft inmiddels 4 vestigingen, namelijk in Rotterdam, Breda, Enschede en Zoetermeer. Met een groepje van 7 meiden (van tussen de 38 en 49…) bezochten wij de vestiging in Rotterdam.

Wij hadden van te voren eigenlijk allemaal niet echt een beeld van Bounce Valley en hoe wij dit als volwassenen zouden gaan ervaren. Natuurlijk zijn we allemaal wel eens met de kinderen naar een indoor speeltuin of springpark geweest, maar dan is het toch meer de bedoeling dat je netjes met een kopje thee langs de kant zit te kijken naar de kinderen, dan dat je zelf lekker mee gaat springen. En nu waren wij aan de beurt! Wij maakten gebruik van de Night Deal, waarmee we niet alleen 2 uur lang mochten springen, maar ook onbeperkt pizza konden bestellen.

Bounce Valley groep

Onze avond bouncen

Bij binnenkomst kregen we ieder nog 2 muntjes waarmee we wat te drinken konden bestellen en liepen we naar beneden om onze schoenen en tassen op te bergen in de kluisjes die ze beschikbaar stellen voor de gasten. Natuurlijk gingen we direct op verkenningstocht. De supergrote hal was bijna in zijn geheel bedekt met luchtkussens. Al lopend door het park gingen we door de vering van de kussens al snel over in bouncen. We klommen trapjes op, gleden van glijbanen, maakten hoge sprongen en vrije vallen en gingen de strijd aan in de obstacle run. We werden er al snel giechelig van. Best leuk om eens zelf volledig los te mogen gaan, in plaats van langs de kant te zitten.

Inmiddels redelijk buiten adem en zweterig besloten we om even af te koelen en een paar pizza’s te bestellen met een verfrissend drankje erbij. En toen die op waren gingen we voor de tweede ronde. Een aantal van ons gingen de strijd aan op de last man standing terwijl de anderen nogmaals de strijd aangingen in de obstacle run. Superleuk allemaal!

last man standing

Ideale plek voor een feestje

Bounce Valley is echt een aanrader als je een avondje los wilt gaan met een paar vrienden of vriendinnen. Leuk voor een jubileumfeestje, verjaardag of vrijgezellenfeest. Het wordt absoluut een gezellige gekke avond.

Nadat onze set van 2 uur erop zat zijn we nog even met elkaar een bar ingedoken om onder het genot van een wijntje en een paar tapas na de praten over de gezellige avond.

Lust borrel

Dit vonden de andere meiden ervan

Op zaterdagavond Bouncen en pizza eten. Wat een feestje! Doordat het voor alle leeftijden is en er veel sociale elementen in de baan zijn, zoals de ‘obstacle run’ en ‘last man standing’, is het een topevent voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeestjes en teambuilding-uitjes. Ik heb genoten van deze avond springen en spelen op de luchtkussens! -Annette-

Benieuwd waar we naartoe gingen, verrast door de grootte van het kussen. Na sprong 1 voel je het kind naar boven komen. Het maakt niet uit hoe oud je bent en het is super leuk. Zeker een aanrader. -Yf-

Wat een mega springkussen! Super voor een gezellig en actief uitje maar ook voor een flinke workout. -Pauline-

Bij binnenkomst werd ik al enthousiast! De trap naar boven wakkert je nieuwsgierigheid al aan, eenmaal boven heb je een goed overzicht over de grote hal en springkussen! We werden vriendelijk geholpen door het personeel. Het springen zelf is hartstikke leuk! Het gevoel van vrijheid als je los komt van de mat, je haar dat alle kanten op danst! Kortom een heerlijk gevoel! Ik vind het echt een aanrader, dit moet je gewoon een keer gedaan hebben! -Annet-


Credits foto’s: eigen materiaal

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen vanuit een partnersamenwerkingWil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox