Thuis uit eten

Geschreven op 15 januari 2021
Leestijd 5 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Thuis uit eten

Helaas is het aantal coronabesmettingen in Nederland volgens het RIVM zodanig aan het stijgen dat de Overheid een tweede ingrijpen noodzakelijk acht. Nog vervelender daarin is dat wederom de Nederlandse horeca de grootste klappen krijgt.

Gelukkig hebben onze horecahelden een echt ondernemers hart en zijn ze, hoe moeilijk de situatie ook is, niet voor één gat te vangen. Veel van onze favoriete horeca locaties hebben dan ook al laten weten dat ze hun heerlijkheden weer bij je thuis komen bezorgen of dat je het lekkers zelf kan komen afhalen. Wij geven je een overzicht:

Brasserie Uit ’t Zuiden – De Feelgoodbox

Brasserie Uit `t Zuiden wil ons culinair verwennen en trakteren op een glimlach in deze toch wel rare tijd. Daarom hebben zij een heerlijke luxe borrelplank gemaakt. Hiermee kan je het weekend met je gezin niet beter inluiden! De luxe borrelplank is op te halen bij Brasserie Uit `t Zuiden aan de Noordsingel 121 in Rotterdam.

Feelgoodbox

Hudson Voorschoten

Ook Hudson Voorschoten moet per 15 oktober haar deuren gedwongen sluiten. Maar gelukkig blijven ze wel hun Hudson dishes thuis bezorgen of kan je gebruik maken van hun afhaalservice! Je kan jouw eigen favoriete Hudson favorites bestellen zoals een van de heerlijke pokebowls, de gigantische burgers, lekkere borrelbites en meer. En je krijgt op je bestelling zelfs 10% discount.

Hudson Burger uitgelicht

Restaurant ’t Binnenhof Paasloo

Restaurant ’t Binnenhof Paasloo biedt je de hele dag door heerlijkheden aan, die je kan afhalen of laten bezorgen. Zo kan je een uitgebreid ontbijtpakket bestellen, kan je kiezen uit de lekkere lunchgerechten, plates en salades én kan je een heerlijk diner bij je thuis laten bezorgen door te kiezen van een van de menu’s die in diverse gangen geleverd kunnen worden.

t Binnenhof Paasloo

Visrestaurant Les Copains

Les Copains in Delft heeft na de eerste lockdown haar bezorg- en afhaalservice gewoon voortgezet en heeft dit nu weer verder uitgebreid. Je kan van woensdag tot en met zondag genieten van hun heerlijkheden uit de zee. En het menu is zelfs uitgebreid met twee vleesgerechten. Ook kan je naast een uitgebreid diner ook lunchgerechten bestellen zoals diverse belegde broodjes / soep van de week / diverse salades vis of vlees.
Fruit de Mer Les Copains

Tapasrestaurant Destino – Destino Thuis

Destino is hét Spaanse tapasrestaurant van Rotterdam-Noord. En nu ze jou even niet kunnen verwennen met de Spaanse traditionele klassiekers uit hun eigen keuken, kan je hun heerlijkheden komen afhalen voor thuis. Wanneer je aan tafel gaat bepaal je zelf, je hebt alleen maar een oven nodig om de gerechtjes op te warmen. Bestellingen kunnen op donderdag, vrijdag en zaterdag worden afgehaald tussen 15:00 en 16:30.

Tapas van Destino

Maar je kan het ook op een andere manier gezellig maken thuis. Stel zelf jouw favoriete hapjes samen bij de traiteur of delicatessenwinkel. Wij hebben onze favorieten al voor je op een rijtje gezet:

ITALY

Op de Piet Heistraat in Den Haag vind je Italy. Deze delicatessenwinkel is gespecialiseerd in verschillende Italiaanse hapjes, verse pasta’s en wijnen uit alle streken van Italië. Zowel voor de beginnende als gevorderde koks vind je hier alles om je avond gezellig te maken. Dit familiebedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring, dus liefhebbers en fijnproevers vinden hier zeker wat ze zoeken! Ook tijdens de coronacrisis is Italy geopend voor bestellingen. Helaas is de toonbank zelf gesloten, dus je kan niet zomaar langs gaan. Je kan bellen of een e-mail sturen en op afspraak je lekkere hapjes ophalen.

ELPIDIO

Osteria Elpidio in Voorburg is onze nieuwe favoriete delicatessenwinkel. We hebben hier laatst heerlijk geluncht, maar ook voor het diner en de lekkerste wijnen zit je hier helemaal goed! Ook tijdens de coronacrisis worden de klanten van Elpidio op de wenken bediend met een take-away menu. Dit menu kan je dinsdag tot en met zaterdag bij ze bestellen.

Elpidio lekkers

VERMEYDEN WIJNEN EN DELICATESSEN

Sinds 2009 is delicatessenwinkel Vermeyden hofleverancier, en daar is deze Rotterdamse winkel erg trots op. En terecht! Voor de heerlijkste tapas, vleeswaren, kazen, noten en wijnen moet je hier zijn. Naast wijnen hebben ze hier ook port, champagne en sherry. Je vindt Vermeyden op de Nieuwe Binnenweg.

Ook tijdens deze crisis houden zij rekening met de maatregelen. Hier kan je lezen hoe Vermeyden dat oplost. Bestellen kan online, maar let op: ze bezorgen niet overal.

BIGOLI

In Utrecht is een hele fijne delicatessenzaak gevestigd waar je ook heerlijke broodjes kan eten, Bigoli op de Schoutenstraat. Bigoli is niet groot, maar heeft wel alles in huis voor de echte lekkerbek. Op zoek naar een origineel cadeau? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Je kan namelijk met behulp van het personeel een mand vol Italiaanse lekkernijen samen laten stellen. Dat is nog eens een leuke binnenkomer op een feestje! Je kan in deze tijd ook een bestellijst invullen en opsturen. Je maakt dan een afspraak wanneer je het kan ophalen. De bestellijst vind je hier.

Delicatessenwinkel Bigoli

PACOMER TRAITEUR

Wie in Amsterdam op zoek is naar een delicatessenwinkel waar Spaanse lekkernijen te krijgen zijn, hoeft niet langer te zoeken. Voor de lekkerste tapas, Spaanse kazen, wijnen en soepen ben je bij Pacomer Traiteur van harte welkom! Je vindt deze delicatessenzaak op de Gerard Dousstraat in onze hoofdstad en je kan bestellingen plaatsen voor afhalen en bezorging.

JÁMON JÁMON

In Haarlem vind je Jámon Jámon op de Schagchelstraat. Hier vind je huisgemaakte tapas, lekker Spaans stokbrood belegd met de heerlijkste dingen, diverse montaditos, Spaanse hammen, wijnen en koffie. Ze importeren alles zelf dus het is zeker goed! We hopen dat je met onze tips alles in huis hebt om het thuis lekker gezellig te maken!

Er mogen maximaal 3 klanten in de winkel op dit moment, dus maak het jezelf en de winkel gemakkelijk door van te voren te bestellen. Dat kan telefonisch op 023-820 03 06. Je kan het daarna afhalen!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen bij onze favoriete locaties? Volg ons dan op Facebook en meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!