Uitjes voor daredevils

Geschreven op 22 februari 2022
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
daredevils

Heb jij wel eens iets gedaan dat je eigenlijk niet durfde? En was het achteraf toch wel gaaf dat je het gedaan hebt? Er zijn uitjes in Nederland die misschien nét even over jouw grens gaan. Maar dat maakt ze niet minder leuk! In dit blog hebben we uitjes verzameld voor echte daredevils!

Scheveningen

Zipline vanaf de Pier

De Pier in Scheveningen is een fijne plek. Je kan er heerlijk eten en het naastgelegen reuzenrad geeft je een adembenemend uitzicht over zee. Maar echte daredevils vinden dat te tam! Het mag allemaal wel wat spannender! Tokkelen met een zipline vanaf de Pier op 60 meter hoogte bijvoorbeeld! Suis met 70 kilometer per uur omlaag en ervaar die echte adrenalinekick. De zipline is 350 meter lang, dus je krijgt zeker de kans om flink te genieten.

Abseilen vanaf de Euromast

Van mei tot en met september kunnen echte daredevils abseilen vanaf de Euromast in Rotterdam. De Euromast is 100 meter hoog, dus je zal even over je eigen grens heen moeten. Maar als je dan eenmaal beneden bent loop je de rest van de dag zo trots als een pauw rond. Vergeet tijdens jouw weg naar beneden om niet ook te genieten van het prachtige uitzicht over Rotterdam. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten!

AdventureCity-44

Spectaculair klimpark in Rotterdam

In Rotterdam vind je Adventure City. Dit is het grootste klimpark van Europa met een enorm outdoor en indoor park zodat je jezelf het hele jaar rond kan uitdagen. Naast de verschillende klimparcoursen zijn er ook zipline trails waaronder de rollercoaster zipline en je kan de zwaartekracht tarten met de doodenge free fall!

daredevils

Parachute springen op Texel

Je moet er voor naar Texel, maar van daaruit kan je wel de mooiste maken: een parachutesprong bij Paracentrum Texel! Je maakt een tandem sprong met een ervaren springer, dus het is heel veilig. Maar dat maakt het er niet minder spannend om! Je moet toch wel een echte durfal zijn, zeker voor de vrije val! Maar na afloop voel je je vast fantastisch!

daredevils

De hoogste klimmuur van ons land

Heb je wel eens geklommen in een klimhal en ben je op zoek naar uitdaging? Dan is de klimtoren van Klimcentrum Bjoeks in Groningen zeker een aanrader voor je. Alleen de echte daredevils durven deze toren te bedwingen! Om de zogeheten Excalibur van 37 meter hoogte te kunnen beklimmen heb je wel klimervaring nodig. Daarnaast is deze toren ook 11 meter overhangend! Hier mag het nodige lef niet ontbreken, maar wel heel gaaf als het je is gelukt!

daredevils

Zwemmen met Friese paarden

In de zomermaanden kan je op Terschelling iets heel stoers doen, namelijk zwemmen met Friese paarden. Dat is spannend, maar ook echt prachtig om te doen! Friese paarden zijn gek op zwemmen en gaan daarom ook graag lekker diep. Met jou op de rug! En ook nog eens zonder zadel, dus helemaal back to basic. Echt een bucket list dingetje voor iedere paardenliefhebber!

daredevils

Driften in Gouda

Wil jij jouw auto helemaal onder controle hebben in een noodsituatie? Leer driften in Gouda! Je kan er ook een slipcursus volgen. Driften kan je ook gecontroleerd leren in Zandvoort bij Anti-Slipschool Slotemakers. Blijf jij rustig in een noodsituatie? Ook eng en stoer tegelijk: leer wat je moet doen als je auto te water raakt. Deze cursus wordt gegeven in diverse zwembaden in Nederland.

Schommelen Amsterdam met

De hoogste schommel van Nederland

Op de A’DAM toren in Amsterdam kan je schommelen. Ook een stukje over de rand dus! Wij voelen het nu al in onze buiken! De A’DAM toren is 22 verdiepingen hoog en staat achter het Centraal Station. Liever niet schommelen maar wil je wel genieten van het uitzicht? Dat kan op het uitkijkplatform dat je een 360 graden uitzicht over de hele stad geeft.

Diner in de lucht

Wil je weten waar daredevils eten? Nou, in de lucht natuurlijk! Dinner in the Sky is een initiatief dat je laat genieten van lekker eten en drinken, maar dan hoog in de lucht. Naast eten op grote hoogte kan je via dit bedrijf ook trouwen in de lucht en film kijken in de lucht! Zou jij dit durven?


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.