Wat te doen in juni

Geschreven op 28 mei 2024
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Wat te doen in juni

Wat gaat het toch hard met de tijd, we zitten alweer in juni! In juni is er ont-zet-tend veel te doen, dus laten we maar snel van start gaan met de kalender van deze maand.

Wat te doen in juni

Delft Fringe Festival

Tot en met 9 juni vindt op verschillende historische locaties in Delft het Fringe Festival plaats. Tijdens dit festival worden de bezoekers getrakteerd op tal van verschillende podiumkunsten. Humoristisch, vermakelijk, ontroerend… alles komt voorbij! Ook voor kinderen is er van alles te zien en te beleven. Op de website kan je een keuze maken in het programma en meteen je tickets bestellen.

Wat te doen in juni

Salt Market in Scheveningen

8 en 9 juni kan je van 11:00 uur tot 18:00 uur lekker rondstruinen op de Salt Market in Scheveningen. Je vindt er prachtige schatten, home made producten en natuurlijk het strand vlakbij! Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten. Kom jij ook gezellig langs?

Wat te doen in juni

Festival Trek Tilburg

Het populaire Foodtruckfestival Festival Trek strijkt van 7 tot en met 9 juni neer in het Spoorpark in Tilburg. Je vindt hier verschillende foodtrucks met het lekkerste streetfood, maar ook met cocktails, wijn en bier. Maar dat is niet alles, want naast lekker eten en drinken kan je er ook genieten van theater, muziek, er is een nostalgische kermis én een silent disco. En ook aan de kinderen wordt gedacht! Entree is gratis.

Wat te doen in juni

Central Park Festival in Utrecht

Op 15 en 16 juni kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen in het Stadspark Transwijk in Utrecht tijdens het Central Park Festival. Met optredens van onder andere Di-rect, Davina Michelle, Suzan & Freek, Kris Kros Amsterdam en Acda en de Munnik belooft dit een goed feestje te worden. Wacht niet langer en bestel je tickets via de website!

Wat te doen in juni

Japan & Korean Food Festival in Rotterdam

Gek op Aziatisch eten? Ga dan naar het Japan & Korean Food Festival in Het Park in Rotterdam. Dit food festival vindt plaats op 29 en 30 juni. Bewonder (en proef!) sushi en ramen creaties, doe mee met de K-POP silent disco en geniet van de vele live acts. Entree is gratis.

Wat te doen in juni

Delftse Keramiek Dagen

Op 29 en 30 juni worden voor de derde keer de Delftse Keramiek Dagen georganiseerd. Op de historische Markt van Delft bevindt zich deze twee dagen een keramiek markt en door de hele stad heen worden tentoonstellingen gehouden van nationale en internationale keramiek kunstenaars. Kijk voor de plattegrond en het programma op de website.

Wat te doen in juni

Varend Corso Westland en omstreken

Het Varend Corso Westland trekt al jaren duizenden bezoekers. Tijdens dit driedaagse evenement staan bloemen, planten én groenten uit het Westland centraal. Het Varend Corso trekt vanuit het Westland naar Midden-Delfland om via Maassluis en Delft uit te komen in Rijswijk. Langs de route is iedereen welkom om te komen kijken. Bekijk de route op de website om te weten wanneer de boten bij jou langskomen.

Wat te doen in juni

Pasar Malam Istimewa XL in Utrecht

In Dijnselburg, Zeist, vindt je van 21 tot en met 23 juni een stukje Indonesië. Tijdens de Pasar Malam Istimewa XL kan je genieten van heerlijke Indonesische gerechten bij wel 60 verschillende stands en op drie podia treden diverse artiesten op. Bestel je kaarten vandaag nog op de website.

Wat te doen in juni

Lepeltje Lepeltje in Zwolle

Food festival Lepeltje Lepeltje is dit jaar onder andere te vinden op Park de Wezenlanden in Zwolle. Je bent daar van harte welkom van 14 tot en met 16 juni. Naast heerlijk eten en drinken vind je daar marktkramen, live muziek en ook voor jonge lepelaars is er van alles te doen! Toegang is gratis.


Foto’s: Facebookpagina’s van Delft Fringe Festival, Lepeltje Lepeltje, Pasar Malam Istimewa XL, Varend Corso Westland, Delftse Keramiek Dagen, Japan & Korean Food Festival, Central Park Festival, Festival Trek en Salt Market Scheveningen

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox