Winnen: 2 kaarten voor Muiderslot onder Water!

Geschreven op 20 juli 2022
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Muiderslot Onder Water

Namens het Muiderslot mogen wij 2 kaarten weggeven voor de unieke filmprojectie Muiderslot onder Water! De kaarten zijn voor vrijdagavond 7 oktober 2022. De spectaculaire filmprojectie laat zien wat er zou kunnen gebeuren met het kasteel door de stijgende zeespiegel. Maar het geeft ook een kijkje in wat er precies 350 jaar geleden gebeurde. Toen werd het gebied rondom het Muiderslot bewust onder water gezet om vijandige aanvallen tegen te gaan. Je hoort er meer over tijdens een speciale audiotour rond en in het kasteel.

Voor dit evenement, dat in totaal 4 x plaatsvindt, is deze audiotour speciaal gemaakt.

Wil jij dit, samen met iemand van jouw keuze, op 7 oktober meemaken? Doe dan mee!

Meedoen is heel eenvoudig:

  • Vul onderstaand formulier in. Als je gewonnen hebt, benaderen wij je per e-mail. Met het invullen van het formulier meld jij je ook direct aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief, waarin een overzicht vindt van de winacties van die maand.
  • Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan verwerken wij jouw gegevens enkel voor de winactie.

PS: uitschrijven van de nieuwsbrief kan altijd weer. Al je gegevens worden dan automatisch uit onze systemen verwijderd.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox

We maken de winnaar bekend op 27 september. Als je hebt gewonnen mag je een tijdsvak kiezen tussen 18:30 uur en 22:00 uur op 7 oktober. De kaarten worden je digitaal toegezonden door het Muiderslot.