Cello: dé met liefde gemaakte limoncello

Geschreven op 12 november 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
The Lemon Spirit limoncello

De horeca ondernemers Mart J. Kamp en Lianne Buijs (van Hudson Voorschoten) zijn in december 2019 begonnen met het zelf maken van hun eigen limoncello. Limoncello is een heerlijke Italiaanse likeur die perfect smaakt als puur drankje en als toevoeging in desserts. Hun Cello is al op verschillende plekken verkrijgbaar, maar Mart en Lianne willen heel Nederland gaan veroveren!

Wat maakt Cello zo speciaal?

Mart en Lianne gebruiken voor hun Cello de beste biologische citroenen. Heel veel biologische citroenen! Deze citroenen worden samen met de alcohol in kleine weckpotten gedaan. Zo kunnen de ingrediënten goed blenden. De weckpotten blijven zo wel weken staan en in die weken krijgen ze heel veel aandacht en liefde. Als alle ingrediënten helemaal samen zijn gekomen is het tijd om de limoncello te bottelen en te voorzien van etiketten. Dat is iets dat Mart en Lianne helemaal zelf met de hand doen. Ambachtelijker kan bijna niet!

Zero waste

Cello limoncello

Mart en Lianne willen niet dat de productie van hun limoncello een belasting vormt voor het milieu. Ze doen daarom aan Zero Waste: de restanten van de gebruikte citroenen worden teruggebracht naar de groenteboer. Die maakt er vervolgens verse sappen van. Ook gebruiken ze een deel van de gebruikte citroenen zelf om te verwerken in de home made ice tea’s en limonades van Hudson Voorschoten.

Cadeautip!

Een fles Cello is het perfecte cadeau voor de Sint of voor Kerst. Een losse fles Cello kost € 20,- en ziet er prachtig uit. Leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Je kan Cello op verschillende verkooppunten kopen, waaronder bij een aantal Hudson vestigingen.

Kerstpakketten

Ben je ondernemer en wil je je collega’s dit jaar verrassen met een lekker kerstpakket? Ook hier zijn mogelijkheden voor! Je kan kiezen uit twee verschillende kerstpakketten. De Spritz Edition bestaat uit een fles Cello, een fles Prosecco, twee leuke Cello glaasjes en lekkere zoutjes. De Borrel Edition bestaat uit een grote fels Cello, twee kleine flesjes Cello, twee leuke Cello glaasjes, twee Cello bonbons en een zakje zoutjes. Klik hier voor de volledige omschrijving van de kerstpakketten en de prijzen.

Wil je meer informatie of wil je een of meerdere kerstpakketten bestellen? Neem dan contact op via info@thelemonspirit.com of bel 071-200 4000.