Dagje shoppen? Neem een goede rugzak mee

Geschreven op 1 mei 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Winkelen met een rugtas

partnercontent

Een dagje shoppen, wie is er niet dol op? Helemaal wanneer je naar een andere stad gaat, waar je nog niet eerder bent geweest. De kans dat je van tevoren al druk bezig bent geweest om te kijken welke leuke winkels ze hier allemaal hebben, is vrij groot. Toch zien we dat lang niet iedereen even goed voorbereid op pad gaan en bijvoorbeeld geen goede rugzak meeneemt, maar alleen een tas voor de telefoon en sleutels. Dat kan natuurlijk prima, maar een rugzak heeft natuurlijk veel meer voordelen. Waarom die zo handig is, vertellen we je hier.

Meer ruimte

Wanneer je gaat shoppen, dan is de kans groot dat je aan het einde van de dag met flink wat tassen loopt. Toch is het wel prettig om ook wat spullen in je rugzak te kunnen doen, zodat je in ieder geval in het begin je beide handen vrij hebt. Dit is ook de reden waarom je steeds vaker mensen ziet lopen met een rugzak of ander soort tas, zodat ze niet alles in de hand hoeven te houden. Helemaal tijdens de zomermaanden, wanneer de meeste vrouwen een rok of jurk dragen en dus ook geen zakken hebben, is een goede tas een absolute aanrader. Omdat we ook snappen dat een rugzak dan niet helemaal de tas is die je zoekt, zijn er ook genoeg andere opties waaruit je kunt kiezen.

Winkelen met een rugtas

Je kunt je spullen veilig bewaren

Vooral in de grote steden is het altijd oppassen geblazen. Zo lopen er, hoe vervelend het ook is, altijd wel een paar kwaadwillende mensen rond, die maar één ding willen en dat je waardevolle spullen van je ontvreemden. Nu hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen dat dit een stuk makkelijker is op het moment dat jij je telefoon in je broekzak hebt, dan wanneer je een stevige rugzak draagt, waarbij je de rits dicht hebt. Natuurlijk kunnen ze het altijd proberen, maar vaak merk je het dan wel. Dit is ook de reden dat het dragen van een rugzak of ander soort tas in grote steden aan te raden is.

Past bij je outfit

Wat is er nu leuker dan een matchende tas bij je outfit? Het maakt dan niet uit of je gaat voor een nieuwe schoudertas of toch voor een rugzak. Een tas maakt je outfit compleet. Het voordeel van tassen, is dat ze eigenlijk bijna wel met iedere outfit kunnen worden gecombineerd. Dus stel dat je niet precies weet welke tas je het beste kunt dragen, kies dan voor save en ga voor een donkere tas. Zwart, bruin en ook blauw doen het bijvoorbeeld altijd goed.

Winkelen met een rugtas

Ideaal wanneer je met kinderen weg gaat

Wanneer je met de kids naar de stad gaat, dan hoeven we je niet uit te leggen dat je veel meer moet meenemen, dan wanneer je alleen met je partner gaat. daarom is een goede tas handig, zodat je in het geval van een baby wat schone kleertjes, luiers en voeding mee kunt nemen. Nu is het wel zo dat je dan beter met de kinderwagen kunt gaan en hier een luiertas aan kunt hangen, dan dat je met je kleine in de draagzak door de stad moet lopen.


Credits foto’s: Canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox