De geboorte van Breeze Boutique!

Geschreven op 26 mei 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Brigitte en Chaya van Breeze Boutique

Breeze Boutique is een prachtige style fashion boutique waar je de meest prachtige, unieke en stijlvolle mode items kan kopen. Van designertassen tot over the top sieraden en van high end fashion tot een goddelijke Bohemian ibiza look. Ook kan je je musthaves shoppen voor de zomerse dagen op het strand. Bikini’s, zonnebrillen, strandtassen -hoeden en -lakens, slippers, en kimono’s.

Deze prachtige boutique is gestart door de twee eigenaressen, Brigitte en Chaya vanuit hun passie bijzondere – out of the box – mode. In dit blog stellen wij Brigitte, Chaya én hun prachtige boutique graag aan je voor.

Brigitte over het ontstaan van Breeze Boutique

Het eerste idee voor de boutique ontstond in de zomer van 2018. Een zomer waarin ik een ontzettend gave jurk kocht en deze uitgebreid besprak met mijn gay broer. Het merk, de stof en een foto, het komt allemaal aan de orde. Wat zou het leuk zijn om hier op Nieuw Kijkduin een winkel mee te vullen!

To cut a long story short, het zaadje was geplant.

Nieuw Kijkduin

Hoezo Nieuw Kijkduin als locatie voor de winkel?

Ik was toevallig op de hoogte van de ontwikkelingen die op Nieuw Kijkduin plaats zouden vinden en daar was ik erg van gecharmeerd. Daarbij past het concept van Nieuw-Kijkduin, de beleving en uitstraling helemaal bij de vibe die ik met de boutique wil neerzetten, charme, luxe en beleving. Dus die keuze was snel gemaakt. Het Monte Carlo van Nederland, here we come!

Samen van start

Nou wilde het toeval dat mijn, destijds 21-jarige, jongste dochter op zoek was naar nieuwe uitdaging in het leven en tijdens wat gesprekken kwam naar voren dat zij het zeker wel zag zitten om dit avontuur met mij aan te gaan. Haar achtergrond in de horeca en hospitality business is hierbij van toegevoegde waarde.

Brigitte en Chaya van Breeze

Wat heeft Breeze Boutique precies te bieden?

Omdat Nieuw Kijkduin pas in 2022 haar deuren opent, leek het ons een mooi idee om onze “new to be” winkel te gaan branden via een webshop, welke sinds kort online is.

Na een aantal bezoekjes aan toonaangevende beurzen in binnen en buitenland hebben we een mooie collectie samen weten te stellen van: tassen, accessoires, shawls, zonnebrillen ect. van prachtige merken van hoogwaardige kwaliteit en een verhaal.

breeze webshop

Wie maakt Breeze Boutique blij met haar collectie van fashion items?

De zelfstandige, onafhankelijke vrouw die haar vrijheid bewaakt, tegelijkertijd haar vrouwelijkheid wil behouden en voor wie leeftijd slechts een getal is. Deze vrouw behoort tot onze clientèle en voor deze vrouw stellen we graag ieder seizoen een weergaloze collectie samen. Draagbaar, casual chic en onderscheidend. Onze collectie valt in het midden-hoog segment en de maatvoering loopt van 34-36 tot en met 42-44.

Welkom bij Breeze Boutique een winkel voor de zelfstandige, onafhankelijke vrouw met smaak en budget.

Brigitte