De leukste kindvriendelijke strandtenten

Geschreven op 12 april 2024
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Kindvriendelijk

Het strand is een grote speeltuin voor de kinderen, maar niet elke strandtent is leuk voor kinderen. Wij hebben de leukste kindvriendelijke strandtenten voor je gevonden waar de kinderen zich uit kunnen leven en jij heerlijk onderuit kan zitten en kan genieten van de zon.

Oase

Bij Oase in Domburg kan je heerlijk eten, maar voor kinderen is dit veelal een lange zit. Hier hebben zij aan gedacht. Terwijl jij aan de fruit-de-mer zit, kunnen de kinderen zich vermaken in gezellige ingerichte kinderspeelhoek!

A/d Plas

A/d Plas in Ouderkerk a/d Amstel ligt aan een zandstrandje direct aan de Ouderkerkerplas. Het paviljoen is omringt door gras waardoor de kinderen niet alleen in het zand of water kunnen spelen, maar ook heerlijk kunnen ravotten op het grasveld. A/d Plas is het enige paviljoen aan de plas waardoor het rustig en overzichtelijk is en je dus goed toezicht kan houden op jouw spelende kinderen.

Aan de Plas

SandCBar

Bij SandCBar in Katwijk aan Zee kan je genieten van de gezellige sfeer, relaxte muziek en het heerlijke eten uit de mediterrane keuken, terwijl de kinderen spelen op het strand. Maak er nog een groter feest van door er een heel weekend van te maken en slaap in een van de strandhuisjes.

Beachclub Zuid

Beachclub Zuid in Wijk aan Zee is een waar kinderparadijs. Ze kunnen er op de trampoline springen, graven met de echte graafmachines of heerlijk klauteren op de ballenberg. En dat terwijl jij lekker aan het genieten bent van zon, zee en strand met een heerlijke kop koffie of een goede lunch.


Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.