Restaurant recepten om thuis te maken: Hudson Voorschoten
In onze serie Restaurant recepten om thuis te maken verklappen verschillende van onze favoriete restauranthouders hun old-time favorite recept, dat je ook gewoon lekker thuis kan maken. Deze keer geven Lianne en Mart van Restaurant Hudson Voorschoten een tipje van de sluier weg.
Lianne en Mart hebben niet één maar twee recepten voor je! Ze konden namelijk niet kiezen wat hun favoriet was. En dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg!
“Wij vonden dat de Goat Cheese Salad niet mocht ontbreken, maar de 43 Shake (18+) mocht ook zeker niet ontbreken! Die sinaasappels in het recept passen perfect bij de winter!”
De Goat Cheese Salad
Wat heb je allemaal nodig om dit heerlijke recept per persoon te maken?
- 50 gr Gemengde sla
- 40 gr Gegrilde courgette
- 10 gr Rode uien
- 30 gr Komkommer reepjes
- 10 gr Kikkererwten
- 5 gr Rozijnen
- 2 gr Pepitas
- 10 gr Paprika geroosterd
- 40 gr geitenkaas
- 30 ml Muhammara dressing
Hoe maak je het?
Bedek een plat bord met gemengde sla, bouw je salade op met al je ingrediënten en eindig met geitenkaas en je dressing. Simpel en snel klaar!
De 43 Shake (18+)
Wat heb je allemaal nodig om dit recept te maken per persoon?
- 100 ml Sinaasappel sorbet ( 2 bollen )
- 50 gr Yoghurt roomijs
- 150 ml sinaasappelsap
- 70 ml licor 43
Alles wat je hoeft te doen is: shaken in een blender & aftoppen met slagroom. En natuurlijk lekker genieten!
Groetjes,
Lianne en Mart
Wil je meer recepten van onze favoriete restaurants ontdekken? Neem dat een kijkje bij onze serie Restaurant recepten om thuis te maken. Hier vind je nog veel meer lekkers!