De lekkerste high tea voor thuis

Geschreven op 23 februari 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
High tea voor thuis

Heb je binnenkort iets binnen het eigen gezin te vieren? Of wil jij je ouders verrassen met een lekkere high tea? Dat kan ook in coronatijd met een High Tea voor thuis! Wij hebben in dit blog onze favorieten op een rij gezet zodat jij gemakkelijk kan kiezen. Eet smakelijk alvast!

High Tea voor thuis van Laby Kurby

High tea voor thuis

Wil je thuis genieten van een heerlijke high tea? Dan is de high tea voor thuis van Label Kurby echt een aanrader. Zij hebben de high tea voor thuis overgenomen van Theetuin De Bongaard in De Lier. Dat is al jaren een begrip in het Westland en omgeving. Een andere naam, maar wel dezelfde kwaliteit!

Afhaal High Tea van Anne & Max

Anne & Max in de Haagse Fahrenheitstraat heeft ook een heerlijke high tea voor thuis samengesteld. Deze Afhaal-High-Tea is te verkrijgen voor € 21,50 per persoon. Er is ook een vegan high tea variant. Woon je niet in Den Haag? Geen nood! Want er zijn verschillende Anne & Max vestigingen in heel Nederland.

High Tea’s van verschillende restaurants in Leiden

High tea voor thuis

In Leiden heeft een aantal restaurants de handen ineen geslagen om goed door de coronacrisis heen te komen. En dat is goed nieuws, want zo kan iedereen in Leiden en omstreken blijven genieten van al het lekkers uit de stad, zoals van high tea’s! Kies bijvoorbeeld voor de Rebel’s High. Zij bieden een culinaire box aan met de lekkerste high tea gerechten. En wat dacht je van Mama Kelly’s? Die heeft een high tea box om je vingers bij af te likken. Klik hier voor meer informatie en prijzen.

High Tea voor thuis van Mosaic Affairs

In Amsterdam vind je Mosaic Affairs. Hier kan je normaal gesproken mozaïek workshops volgen, maar ze maken ook een heerlijke high tea voor je. Die bezorgen ze bij je thuis (als je in de buurt woont) of je kan hem afhalen. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van biologische producten. Er is zelfs een high tea in tapas stijl!

Theehuis Eekhoeve in Veenendaal

High tea voor thuis

Bij Theehuis Eekhoeve in Veenendaal zijn ze zeker niet bij de pakken neer gaan zitten. Hun heerlijke high tea bestel je nu gewoon online! Siens Theemoment bestaande uit thee, soep, hartig, zoet en dessert kan je afhalen of laten bezorgen. Ideaal voor een luie zondag.

High Tea van de Karmeliet

Theehuis de Karmeliet in Zenderen heeft de high tea to go bedacht! Op deze manier kan je toch thuis genieten van hun heerlijke high tea. Alles is huisgemaakt en komt zoveel mogelijk uit de eigen tuin. Een aantal high tea gerechtjes moet nog even in de oven, maar dan kan het grote genieten toch echt van start gaan.

We hebben deze blog geschreven uit eigen beweging. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste tips en blogs? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Of word lid van onze maandelijkse nieuwsbrief