4 x Lekker lezen in de zomer

Geschreven op 20 juni 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Lekker lezen in de zomer

Zie jij jezelf al liggen op een strandbedje of in je hangmat met een heerlijk boek? Daarom hebben wij de leukste en fijnste boeken en boekenseries van dit moment voor je in een blog verzameld. Zo hoef jij je in elk geval niet te vervelen deze zomer!

De Valerie Lane boekenserie van Manuela Inusa

Manuela Inusa is een schrijfster uit Duitsland, maar dat heeft haar er niet van weerhouden een boekenserie te schrijven die zich afspeelt in het Engelse Oxford. Vijf vriendinnen runnen daar vijf kleine winkeltjes. Samen maken ze van alles mee en delen ze lief en leed met elkaar. De boeken over Valerie Lane lezen erg lekker weg en zijn perfect als vakantie leesvoer. De boekenserie zelf is afgerond, dus je kan ze achter elkaar lezen. Er zijn zes boeken in deze heerlijke serie dus uren leesplezier gegarandeerd!

Lekker lezen in de zomer

De boeken van Jill Mansell – lekker lezen in de zomer

Schrijfster Jill Mansell draait al heel wat jaartjes mee in feelgood boekenland. Haar laatste boek Het Zonnetje in Huis is dan ook zeker een aanrader voor de zomer. Maar eigenlijk zijn al haar boeken perfect voor in de vakantiekoffer. Blijf je een jaartje thuis? Geen probleem. In haar boeken kan jij je zodanig verliezen dat het voelt alsof je op vakantie bent.

Lekker lezen in de zomer

Sophie Kinsella – grappige boeken vol romantiek

Als het gaat om feelgood met een flinke dosis humor, dan is Sophie Kinsella wel mijn favoriet. Vooral de Shopaholic serie heb ik met veel plezier gelezen. Okay, ik geef toe: soms heb ik me doodgeërgerd aan de shopverslaafde Becky, maar ik heb soms ook de tranen van ontroering in mijn ogen gehad. Echt een heerlijke serie en zeker de moeite waard om in de zomer te lezen. Niet te moeilijk, lekker simpel en perfect voor op het strandbedje. Het leven kan soms zo eenvoudig zijn!

Lekker lezen in de zomer

Summer Skies 1 – Boven de wolken van Jenny Colgan

Jenny Colgan schrijft ook heerlijke boeken om lekker te lezen in de zomer en er is een heel nieuwe serie van haar uit! De serie Summer Skies gaat over een pilote die tijdens een storm een noodlanding moet maken op een piepklein Schots eiland. Op dat eiland wonen duizenden vogels en slechts één man: de norse Gregor Cameron. Het ziet ernaar uit dat zowel Morag, onze pilote, en deze ornitoloog voorlopig met elkaar opgescheept zitten. Klinkt nu al als een boek dat je in één ruk uitleest!

Blogbundel leuke uitjes voor de zomer


Foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox