De leukste cadeaus door de brievenbus

Geschreven op 2 februari 2024
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Leukste cadeaus door de brievenbus

We hebben al eerder een blog geschreven over de Lekkerste cadeaus door de Brievenbus. Nu is het de beurt aan de leukste cadeaus, want ook echte cadeautjes kunnen in de brievenbus passen. Leuk om iemand zomaar te verrassen of voor een verjaardag, jubileum etc.

Een kleine attentie: een leuk kaartje

Cadeau in de brievenbus

Een kaartje krijgen is altijd leuk, zeker als de ontvanger het niet verwacht. Gewoon een kleine attentie om te laten weten dat je aan diegene denkt. Zeker mensen die alleen zijn kunnen wel een hart onder de riem gebruiken. Je kan natuurlijk een kaartje versturen via Greetz.nl, Kaartje2Go of Hallmark, maar er zijn ook kleinere aanbieders die nét even meer bijzonder zijn. Jij is Lief heeft bijvoorbeeld mooie, kleurrijke kaarten en Licht en Fijn juist heel rustige. Of maak een leuke persoonlijke kaart met een eigen foto via Oma Post.nl.

Fleur iemand op met een bloemetje

Cadeau in de brievenbus

Juist, een bloemetje via de brievenbus. Het kan! Uit eigen ervaring weet ik dat het superleuk is om te krijgen. Je verwacht namelijk niet dat er bloemen in een brievenbuspakket zitten. je kan bijvoorbeeld bloemen bestellen via Bloomgift of Bloompost. Ook bij Boeket & Co hebben ze verschillende bosjes om uit te kiezen. Bij Bloomincard zit er zelfs een leuke kartonnen vaas bij die de ontvanger direct kan gebruiken. En dat is dan ook meteen een leuke kaart!

Persoonlijke fotocadeaus

Via Yoursurprise kan je de leukste fotocadeaus versturen via de brievenbus. Wat dacht je bijvoorbeeld van heuse fotosokken! Wedden dat de ontvanger daar een glimlach op het gezicht krijgt? Ook bij de Fotofabriek kan je leuke persoonlijke cadeaus laten maken. En gewoon bezorgt in de brievenbus van de ontvanger!

Lekker puzzelen of lezen

Cadeau door de brievenbus

Even de zinnen verzetten met een puzzelboekje is voor iedereen wel weggelegd. Er zijn namelijk heel veel verschillende puzzelboekjes. Dus ook voor diegene die jij wilt verrassen. Kijk bijvoorbeeld eens bij Denksport. Daar kan je losse nummers of een kortlopend abonnement bestellen.

Overige leuke brievenbus cadeautjes

cadeau door de brievenbus

Bij Pakketje Blijheid geef je een heleboel kleine cadeautjes die in één pakket door de brievenbus passen. Mét handgeschreven kaartje én een zelfgekozen liedje! En wat dacht je van een gezonde smoothie door je brievenbus? Bestel dan een “flessenpost” bericht bij Vitamine Bo. Of eetbare bloemzaadjes. Iedere bloemsoort vertelt haar eigen verhaal, dus de bloemen vertellen de ontvanger wat jij aan hem of haar wilt vertellen. Echt een bijzonder cadeau door de brievenbus dus via Dithabonita. Of stuur een wensplantje zoals een vergeet-me-nietje. Dat kan je doen via Fruitzaamgifts.

Leuke activiteiten door de brievenbus

Wil je iemand een leuke activiteit cadeau doen? Dan kan ook gewoon over de post. Op SurpriseFactory vindt je een uitgebreid aanbod van leuke activiteiten om cadeau te doen. Van bijzonder uit eten, wellness of een leuke workshop, tot aan racen, vliegen, skydiven en nog veel meer leuke, fijne en uitdagende activiteiten. Met een brievenbus cadeau van The Little Walk of Horrors bezorg je iemand een bijzonder leuke en spannende stadswandeling! Deze stadswandelingen met een duister tintje zijn al geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.


Foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox