Tapas & Vino event bij Destino in Rotterdam

Geschreven op 21 december 2023
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Tapas & Vino

Eerder deze maand werden we weer eens verrast door een ware smaakexplosie tijdens het Tapas & Vino evenement bij Destino in het mooie Rotterdam. We werden meegenomen op een culinaire reis door de zonnige straten van Spanje, omgeven door heerlijke wijnen en verrukkelijke tapas. En ja, we delen graag onze ervaring met jullie!

De plek voor levensgenieter en wijnliefhebbers

Tapas & Vino is een prachtig samenspel tussen Tapas restaurant Destino en de dames van de Wijnwijven. Samen creëren ze een onvergetelijk smaakpalet, waarbij de wijnen harmonieus samenkomen met de tongstrelende tapas, allemaal liefdevol bereid door het gepassioneerde team van Destino, onder leiding van eigenaar Reinbert.

Wijnkaart

Een warm welkom

Onze reis begon op zondagmiddag, waar we bij aankomst warm werden begroet en naar onze tafel werden geleid. De smakenkaart en de wijnbeoordelingslijst lagen al op ons te wachten, waardoor onze verwachtingen meteen werden aangewakkerd. Barbara van de Wijnwijven opende de middag met haar welkomwoord en al snel werden we ondergedompeld in de wereld van wijn en proeftechnieken.

De wijnen en tapasgerechten

Het feest van smaken begon met sprankelende Cava en een pintxo Mojana. Gevolgd door een Albarino met verrukkelijke mosselen en een Garnacha met een traditioneel Spaans kroketje. De overgang van wit naar rood bracht ons bij een Vino de la Tierra Cadiz, vergezeld door de geliefde pintxo classico. Een sublieme Rioja danste met een sappig stukje steak in de volgende ronde, en de middag eindigde met een verrassend lekkere oude sherry en een stukje zalige manchego.

Tapas en Vino

Een gezellig samenzijn

Maar het was niet alleen het heerlijke eten en de prachtige wijnen die deze dag onvergetelijk maakten. Het was ook een gelegenheid om te genieten van elkaars gezelschap, omringd door vrienden die we veel te weinig zien. Het Tapas & Vino evenement bleek de perfecte aanleiding om samen te komen, bij te kletsen en te genieten van het goede leven.

Destino tapas

Ontdek ook Tapas & Vino in Rotterdam

Voor degenen die deze culinaire reis niet willen missen, noteer in je agenda: de Tapas & Vino evenementen vinden ongeveer vier keer per jaar plaats. Houd daarom de website van de Wijnwijven in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief van Destino. Zo ontvang je de uitnodigingen rechtstreeks in je mailbox en ben je verzekerd van een plekje aan tafel voor de volgende gastronomische reis.

¡Salud!


Foto’s: OpstapmetLisa

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox