De leukste feest strandtenten van 2020

Geschreven op 12 april 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Feest

De zomer komt er weer aan en we hebben de eerste mooie dagen al gehad. Helaas wel in een onrustige periode waarbij we allemaal zo veel mogelijk thuis moesten blijven. De temperatuur loopt de komende tijd steeds een beetje meer op en we mogen weer meer naar buiten! Gelukkig hebben onze Nederlandse strandtenten toestemming gekregen van de overheid om weer open te mogen, al is het door de Coronacrisis wel aangepast. Maar waar kan je nou beter van deze zomer genieten dan aan de Nederlandse kust? Wij hebben daarom de leukste feest strandtenten voor je gevonden waar na de lockdown een ultiem vakantiegevoel krijgt.

After sunset party

Heerlijk dansen terwijl de zon ondergaat en tot in de late uurtjes met je voeten in de zand? Heerlijk genieten in de buitenlucht van goede muziek kan zeker ook bij onderstaande feeststrandtenten.

Beachclub Royal

Bij Beachclub Royal in Hoek van Holland is het eigenlijk elk weekend wel feest. Maar het evenement van het jaar is tijdens de opening van het strandseizoen op Hemelvaartsdag, Royal Stage. Dan wordt het strand omgebouwd tot een heus festivalterrein met een groot podium en de beste DJ’s. Na 20 jaar is dit echt een begrip geworden. Daarnaast organiseren zij vele andere feesten gedurende het jaar.

Strandclub Wij

Strandclub Wij in Scheveningen organiseert gedurende de zomer verschillende feesten en hebben regelmatig een eigen DJ staan voor een relaxte beat na een dagje strand. Met de motto meer wij en minder ik, is het gegarandeerd een gezellige avondje bij Strandclub WIJ. Het jaarlijkse festival ‘Life at the Beach’ vindt recht voor de deur plaats, hoe toepasselijk?!

Bloomingdale beach – Bloemendaal

Wie Bloemendaal zegt, zegt Bloomingdale Beach. Bloomingdale staat al jarenlang bekend om de relaxte sfeer en de unieke strandfeesten met Neerlands bekendste DJ’s. Hier bleef je een magische avondje dansen!

Woodstock 69 – Bloemendaal

Woodstock 69 in Bloemendaal kunnen we natuurlijk ook niet vergeten. Daar is het niet belangrijk wat je bent of wat je doet, maar wie je bent en dat je geniet van het leven. Woodstock is een kleurrijke, hippie-achtige beachclub met een goede sfeer en dat een podium biedt voor aspirant en gevestigde artiesten. Hier is het echt genieten van geweldige muziek, aardige mensen en natuurlijk: zon, zee en strand.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan ook kans op leuke acties en prijzen!