De leukste kindvriendelijke strandtenten van 2020

Geschreven op 12 april 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Kindvriendelijk

De zomer komt er weer aan en we hebben de eerste mooie dagen gelukkig al gehad. De temperatuur loopt de komende tijd steeds een beetje meer op, dus allemaal naar buiten! En waar kan je nou beter van de zomer genieten dan aan de kust? Wij hebben daarom de leukste strandtenten voor je gevonden waar je het vakantiegevoel al helemaal krijgt.

Het strand is een grote speeltuin voor de kinderen, maar niet elke strandtent is leuk voor kinderen. Wij hebben de leukste kindvriendelijke strandtenten voor je gevonden waar de kinderen zich uit kunnen leven en jij heerlijk onderuit kan zitten en kan genieten van de zon.

Oase

Bij Oase in Domburg kan je heerlijk eten, maar voor kinderen is dit veelal een lange zit. Hier hebben zij aan gedacht. Terwijl jij aan de fruit-de-mer zit, kunnen de kinderen zich vermaken in gezellige ingerichte kinderspeelhoek!

People

Beachclub People in Kijkduin ligt net wat meer naar de zuidkant van de boulevard. Hierdoor is het rustiger en overzichtelijker en kan je dus goed toezicht houden op jouw spelende kinderen. Ook heeft People zelf verschillende speeltoestellen zodat de kids dichtbij je in de buurt lekker kunnen spelen.

SandCBar

Bij SandCBar in Katwijk aan Zee kan je genieten van de gezellige sfeer, relaxte muziek en het heerlijke eten uit de mediterrane keuken, terwijl de kinderen spelen op het strand. Maak er nog een groter feest van door er een heel weekend van te maken en slaap in een van de strandhuisjes.

Warners

Warners in Wijk aan Zee is een waar kinderparadijs. Ze kunnen er op de trampoline springen, graven met de echte graafmachines of heerlijk klauteren op de ballenberg. En dat terwijl jij lekker aan het genieten bent van zon, zee en strand met een heerlijke kop koffie of een goede lunch.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste uitjes in Nederland? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je maakt dan ook kans op leuke acties en prijzen!