Escaperoom De Vreemde Vogel

Geschreven op 5 september 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ingeborg
Ingeborg Hendriks
Escaperoom Vreemde vogel uitgelicht

Onze gastblogger Ingeborg bezocht laatst met haar gezin een leuke escaperoom. De Vreemde Vogel in Vlaardingen is geschikt voor het hele gezin! Je leest haar ervaringen in dit blog!

Escaperoom voor het hele gezin

Mijn zoon van 11 had al lange tijd de wens; een escaperoom doen. Ik vond dat wel lastig, er zijn best wel wat kinderescaperooms, maar zijn ze niet te kinderlijk? Want hij is al 11 😉! En die voor volwassenen zijn echt nog wel te moeilijk.

Vreemde Vogel escaperoom

Tijdens mijn speurtocht kwam ik uit bij de Vreemde Vogel. Een geweldige locatie om te lunchen, spelen en natuurlijk overnachten. Maar de escaperoom kende ik nog niet. Het verhaal van deze escaperoom over Prof. Dr. Fügel en de laatst nog levende Di-Da-Dodo vogel trok ons wel aan. Dus gereserveerd voor mijn zoon en zijn beste vrienden.

De Vreemde Vogel

Bij aankomst was het heel gezellig en levendig bij de Vreemde Vogel. Dat kon ook niet anders want alles was net weer open, het was prachtig weer en een zondag! Het voelt daar altijd als aankomen op vakantie. Met een kleine introductie, werden we naar de escaperoom gebracht. Allemaal een oranje stofjas aan en de deur ging dicht, met de boodschap: SUCCES! Natuurlijk verwelkomde Prof. Dr. Fügel ons daarbinnen met een introductiefilm.

Uitdagende escaperoom

Ik ga natuurlijk geen enkel geheimen verklappen, maar het was een uitdagende escape. Ik ben geen ervaren ‘escaper’, als ik dat zo mag noemen. Dus het was regelmatig zoeken wat de oplossing was en de jongens hebben heel veel zelf kunnen doen. Gelukkig was er bij elke opdracht wel een hint te vinden, maar die hebben we natuurlijk zo min mogelijk gebruikt!

Vreemde Vogel picknickplek

Er waren vele leuke verrassingen en het uur vloog om. Maar gelukkig hadden wij ‘maar’ 55 minuten nodig om de Di-Da-Dodo vogel te redden van uitsterven, pfieuw..

Aanrader!

Na afloop hebben we nog genoten in de tuin. Onder het genot van een heerlijk drankje en hapje is de escaperoom nog ‘geëvalueerd’. Dat was snel gedaan, we waren het unaniem eens. Deze escaperoom was in 1 woord ‘geweldig’! Daarna nog even rond gedwarreld over het picknickveld en voldaan weer naar huis gegaan! Weer terug naar ‘werkelijke wereld’…

Groetjes,
Ingeborg

Dit blog is tot stand gekomen na een ervaring van onze gastblogster Ingeborg. Volg ons voor nog meer inspiratie via Facebook en Instagram. Wil je daarnaast ook nog kans maken op leuke prijzen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief