Gezellig naar de bioscoop!

Geschreven op 11 november 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Bioscoop fims

Het wordt kouder en eerder donker, dus waar ga je naartoe als je er toch even tussenuit wilt? Gezellig naar de bioscoop natuurlijk! Want naar de film gaan is altijd leuk en kan je doen met vriendinnen of met het hele gezin! Wij hebben de leukste films van de komende tijd voor je op een rij gezet. Veel plezier in de bioscoop!

Kies een leuke bioscoop

Bioscoop neonNatuurlijk zijn er veel leuke bioscopen in Nederland. Pathé is de meest bekende in de regio waar wij ons hoofdkwartier hebben staan. Pathé Delft is daarbij onze favoriet. Maar ook Kinepolis is steeds meer in opmars. Wij gaan graag naar de Kinepolis vestiging in Zoetermeer. Het is een kleinschalige bioscoop bijkomend voordeel is de pauze. Soms is het met kleine kinderen handig om tussendoor even de benen te kunnen strekken of een toilet te bezoeken. Vue Cinemas heeft inmiddels ook meerdere vestigingen in Nederland. Wij gaan graag naar de vestiging in Alphen aan den Rijn!

Bioscoop films voor het hele gezin

Ook de komende maanden draaien er leuke films in de bioscoop voor het hele gezin. Zo is de film “Waar is het grote boek van Sinterklaas” te zien sinds 16 oktober. De lang verwachte film Frozen II draait vanaf 20 november in de bioscoop, maar ook films als The Addams Familiy (vanaf 4 december), Buurman en Buurman (vanaf 21 november), Mees Kees in de Wolken (vanaf 11 december), Willy op de onbekende planeet (vanaf 4 december) en Spionnengeheimen (vanaf 25 december) zijn de moeite waard voor het hele gezin!

Ook leuk voor wat oudere kinderen zijn de films De club van de lelijke kinderen (vanaf 6 oktober), Eia’s kerstfeest (vanaf 5 december), Aïlo het rendierenjong (vanaf 6 november) en Dolittle (vanaf 16 januari 2020) ontzettend leuk.

Bioscoop films met vriendinnen

Persoonlijk kijk ik enorm uit naar de kerstfilm “Last Christmas” met onder andere Emilia Clarke (van Game of Thrones). Deze film is te zien op 7 november. Een andere leuke kerstfilm is Noëlle van Disney. Deze film draait vanaf 8 november in de bioscoop.

Nog even te zien maar oh zo leuk is de film F*ck de liefde. Deze film draait sinds 3 oktober. Ook een hilarische Nederlandse productie is Huisvrouwen bestaan niet 2 (te zien vanaf 12 december).

En vanaf 19 december kan je genieten van de Nederlandse film April, May & June met onder andere Linda de Mol.

Spannende bioscoop films

Maar ook als je liever naar films gaat waar een beetje spanning in zit, zit je goed de komende periode. Penoza the final chapter is vanaf 28 november te zien in de bioscoop. Ook Docter Sleep, gebaseerd op een boek van Stephen King is niet geschikt voor watjes. Deze film kan je zien vanaf 7 november. “Bumperkleef” is een horror van Nederlandse bodem, te zien vanaf 31 oktober.

Voor wie een beetje heimwee heeft naar vroeger is de film “Terminator: dark fate (vanaf 31 oktober) zeker een must-see. En ook de mannen van Bad Boys zijn in januari weer in actie te zien! Met Bad Boys for life op 23 januari 2020.

Wil je op de hoogte blijven van nog meer leuke tips, nieuwe blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!