Heerlijke high tea bij Leonidas Delft

Geschreven op 26 april 2018
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Leonidas Delft Uitgelicht

Een high tea is altijd leuk, zeker in goed gezelschap. Toen een vriendin van mij opperde om naar Leonidas in Delft te gaan, waren we allemaal voor.

Gezellig Delft

Delft is een echte studentenstad, maar je kan er ook geweldig winkelen. Vooral het oude gedeelte vind ik heerlijk. Ik hou ervan om de sfeer op te snuiven van geschiedenis en te kijken naar de toeristen die foto na foto maken op plein. Het nieuwe deel is ook leuk met alle grotere winkels en de bioscoop, maar ik heb een zwak voor het oude deel. Hier in het oude deel bevindt zich, in de Choorstraat, Leonidas. Daar heb ik afgesproken met mijn vriendinnen.

Leonidas Delft theetuin

Prachtige dag

Omdat het vandaag schitterend weer is, nemen we plaats in de gezellige binnentuin van Leonidas. Je hebt hier helemaal niet in de gaten dat je in een bruisende stad zit, maar je komt er helemaal tot rust. De High tea van Leonidas is erg bekend en daarom is het er gezellig druk. Ook is er een babyshower aan de gang. Maar ook voor een lekkere lunch ben je bij Leonidas helemaal aan het juiste adres. De sfeer is heel ontspannen.

High Tea

De high tea is lekker luxe! We krijgen van de serveerster een bordje hartige hapjes, waaronder ook een paar warme hapjes en zelfs een schattig klein soepje. Daarnaast wordt de etagère geplaatst met de bordjes met zoetigheden. Gelukkig ligt daar ook een echte Leonidas bonbon bij. De serveerster vertelde precies was alles was. Daarnaast was er onbeperkt thee, koffie en zelfs cappuccino!

high tea Leonidas

Alles is even lekker

Normaal eet ik niet zoveel dus maak ik een keuze in wat ik lekker vind en wat ik niet zo erg vind om te laten staan. Nu kan ik daarin echt geen keuze maken, dus alles gaat op. Ik heb na afloop echt het gevoel dat ik naar huis kan rollen. Daarom stap ik stevig door, terug naar het station. Binnenkort schrijf ik een stukje over mijn stadswandeling, dus hou de site in de gaten!

Heb jij nog tips voor leuke plekjes in Delft? Laat het ons weten via onderstaand reactieformulier!