De heerlijkste sushi bij The Red Sun in Blaricum

Geschreven op 27 oktober 2017
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester

Al weer een tijd terug had ik een eetafspraak met vrienden. Aangezien wij niet bij elkaar in de regio wonen, kiezen wij afwisselend de restaurants waar we zullen eten. Zo waren deze keer onze vrienden aan de beurt en nodigden ons uit om met ze te eten in The Red Sun in Blaricum.

Sushi eten in een mooie groene omgeving

Alleen de weg er naartoe was al een uitje op zich. Ik kom zelf niet uit het Gooi dus keek ik mijn ogen uit naar alle grote en mooie villa’s en genoot ik van de mooie omgeving. Aangekomen bij The Red Sun werden wij warm welkom geheten door het personeel maar moesten we nog even wachten totdat onze tafel klaar was. We kregen een lekker drankje aangeboden en namen plaats bij de bar. Al snel werden wij naar onze tafel begeleid.

sushi Red Sun

Bijzondere en heerlijke sushi in een luxe omgeving

The Red Sun is een mooi en sfeervol Japanese restaurant dat bekent staat om de heerlijke en bijzondere sushi’s. Hier staat presentatie, kwaliteit en smaak zeer hoog in het vaandel. The Red Sun is dan ook een van de favoriete plekjes van onze vrienden. Aangezien zij hier regelmatig komen, hebben wij ons volledig door hen laten leiden bij het bestellen van het eten. Ik ben zelf dol op sushi en vind ook een avondje in een all you can eat sushi restaurant al een feestje. Maar hier heb ik echt mijn vingers bij opgegeten. Vooral de Crispy Tuna en de Rock Shrimp waren mijn favorieten.

Bekende gezichten uit het Gooi

Naast het heerlijke eten was ook het restaurant en het publiek een hele beleving. Iedere tafel was bezet dus het was best rumoerig, maar toch heb je hier door de entourage geen last van. Daarnaast bevind je je in het Gooi dus is de kans groot dat je nog wat bekende gezichten om je heen ziet zitten.

Dus wil je eens echt een avondje uit en genieten van overheerlijke sushi, dan is The Red Sun absoluut een aanrader!

sushis The Red Sun