Hoe heeft Desirée de Prison Escape ervaren?

Geschreven op 17 september 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Desiree_Prison_Escape_Breda

Enige tijd geleden zijn wij opgesloten in de Koepelgevangenis van Breda om mee te doen aan de Real Life Gaming Prison Escape. Dit was een hele ervaring! In deze serie komt iedereen die met ons mee was aan het woord zodat jij weet hoe wij het ervaren hebben. Deze keer is Desirée aka Happy Face aan de beurt!

Wat verwachtte je van de Prison Escape?

Ik verwachtte van de Prison Escape heel veel spanning en sensatie, maar vooral dat je moeilijk kan ontsnappen. Het mag ook niet té makkelijk zijn. Belangrijk is ook hoe de acteurs spelen. Dat maakt het gevoel nog intenser!

Heb jij je voorbereidt?

Ik heb wel wat rondgevraagd aan mensen die eerder mee hebben gedaan, maar ik kwam er al snel achter dat het elke keer anders is. De acteurs zijn daar helemaal vrij in. Dat maakt het juist heel gaaf, maar ook wel heel lastig!

Prison Escape acteurs persfoto

Was je zenuwachtig?

Ik stond wel vol spanning te wachten voor mijn opsluiting. Ik leverde mijn spullen in, trok mijn overall aan en liep de binnenplaats op. Ik hield me vooral gedeisd, want het ging er heftig aan toe! Hier begon het grote avontuur om te ontsnappen. Ik probeerde heel goed op te letten en te luisteren en al snel had ik een strategie bedacht.

Wat was jouw strategie dan?

Ik probeerde bevriend te raken met een van de hoofdpersonen. En ik hing de voorbeeldige gevangene uit, haha.

En? Hoe vond je het?

WOW! Wat een onvergetelijke dag heb ik gehad! Vol spanning en sensatie. Alles klopte. De acteurs acteerden goed en daardoor voelde het ook heel echt aan. Ik zat echt in het verhaal! Ik wil graag verder vertellen hoe en wat, maar dan is de spanning eraf. Je moet dit echt zelf ervaren en proberen je weg naar buiten weten te vinden. Je maakt je eigen verhaallijn. Het is mij helaas niet gelukt om te ontsnappen. Misschien lukt het jou wel, want… volg het spel.

Wil jij de uitdaging aangaan om uit de koepelgevangenis te ontsnappen? Koop dan hier je kaarten en krijg hoe dan ook een onvergetelijke dag!