Hoe heeft Ingeborg de Prison Escape ervaren?

Geschreven op 13 december 2019
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Enige tijd geleden zijn wij opgesloten in de Koepelgevangenis van Breda om mee te doen aan de Real Life Gaming Prison Escape. Dit was een hele ervaring! In deze serie komt iedereen die met ons mee was aan het woord zodat jij weet hoe wij het ervaren hebben. Deze keer is Ingeborg aka Inge B aan de beurt!

Had je zin in de uitdaging?

Zeker! Ik was nog niet eerder in een escaperoom geweest, maar iedereen die ik erover hoorde was enthousiast. Ik was dus vooral heel benieuwd en nieuwsgierig.

Hoe heb jij je voorbereidt?

Van tevoren kregen we wel wat hints en tips, dus die heb ik doorgenomen. Maar verder wilde ik er zo blanco mogelijk ingaan. Dat is toch altijd het leukste, vind ik.

Wat dacht je toen je binnen was?

Poeh, nou dat was wel even slikken! Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moest denken en vooral of ik het wel leuk moest vinden. Eenmaal binnen de hekken mag er niet meer onderling gepraat en gelachen worden en staat iedereen meteen op scherp. Het is echt net alsof je als misdadiger je laatste minuten in de vrije buitenlucht hebt gehad en dat het daarna helemaal voorbij is met de pret.

Maar, je vond het toch wel leuk, toch?

Oh zeker, hahaha! Het spel was wel meteen “aan” en dat was even inkomen. Maar toen dat eenmaal gebeurd was, was het supergaaf. Ik ben altijd wel erg fanatiek met spelletjes, maar hier ging ik echt helemaal los!

Ben je ontsnapt?

Ja! En wat een heerlijk gevoel was dat! Die drie uren waren echt omgevlogen! Omdat we met OpstapmetLisa op stap waren, mochten we na afloop nog iets anders geweldigs doen, namelijk een echte film opnemen! Dat heb je natuurlijk normaal niet, maar hij is heel leuk geworden.

Zou jij de Prison Escape aan anderen aanbevelen?

Absoluut! Twijfel je nog? Niet doen! Je moet het echt een keer meemaken! Deze ervaring ga ik niet snel meer vergeten!

Wil jij de uitdaging aangaan om uit de koepelgevangenis te ontsnappen? Koop dan hier je kaarten en krijg hoe dan ook een onvergetelijke dag!