Leuke uitjes voor een groepsactiviteit – dans workshops

Geschreven op 29 november 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
groepsactiviteit dansen

Oké, er moet een uitje worden georganiseerd voor een groep dames. Of het nu een verjaardag, vrijgezellenfeest, babyshower of bedrijfsuitje betreft, de grote vraag is natuurlijk, wat gaan jullie doen? Natuurlijk kan je gaan high tea’en. Dat is altijd gezellig. Maar ben je op zoek naar meer inspiratie? In onze blogserie leuke uitjes voor een groep lichten we iedere keer een thema uit met originele uitjes. Dit keer geven we je een overzicht van uitjes waarbij jullie lekker kunnen gaan dansen met dans workshops.

Salsa dansen

Salsa dans workshops zijn al jarenlang erg in trek. In bijna iedere stad van Nederland worden deze workshops wel georganiseerd. Zo kan je salsa dansen aan zee in Scheveningen met Beleving aan Zee of via SalsAventura in maar liefst in 10 verschillende steden. La Salsa spant de kroon in dit rijtje en organiseert haar salsa dans workshops zelfs in 12 verschillende steden! Er is dus altijd wel een leuke locatie bij jou in de buurt waar je met je vriendinnen een leuke en gezellige salsa dans workshop kan volgen.

Flamenco dansen

Liz Dans Flamenco is de grootste Flamenco dansschool in Den Haag. Liz Dans Flamenco is gestart in 2014. De lessen worden gegeven door Lizzy Verloop in de mooie dansstudio van Theater Dakota in Den Haag. Op deze Flamenco dansschool volg  je Flamenco lessen op 5 verschillende niveaus, lessen in castagnetten spelen en dansen, cursussen Sevillanas, cursussen Palmas (ritme klappen) en cursussen Flamenco techniek.

Naast de reguliere lessen kan je bij Lizzy ook een dans workshop plannen voor jouw groepsactiviteit in een van de disciplines waarin ze ook haar lessen verzorgd. Dus kom in Spaanse sferen met een van haar dans workshops.

Ook in Utrecht kan je een Flamenco dans workshop volgen. Tapasbar El Mundo is een uiterst geschikte locatie voor een gezellige dans workshop. En dan kan je gelijk ook lekker blijven eten! Bij een workshop Flamenco dansen hoort namelijk een heerlijk Spaans tapas diner met 2 glazen sangria per persoon.

Sexy dansen

Wil jij geen stijve of truttige dans workshop organiseren? Ga dan met z’n allen sexy dansen! Zo kan je bij De Dansproeverij in Utrecht een Burlesque workshop, of een single ladies workshop volgen. Maar ook in andere plaatsen kan je leren op en top vrouwelijke en sexy te dansen. De Burlesquefabriek organiseert haar burlesque dans workshops namelijk in Breda, Geldrop, Delft, Gouda, Haarlem en Antwerpen.

Hebben jij en je vriendinnen altijd al eens in een paal willen hangen? Boek dan een paaldans workshop. Sportief Paaldansen geeft workshops in Amsterdam, Tilburg, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda en Utrecht.

In Zoetermeer kan je verschillende sexy dans workshops volgen bij de Release Dance Academy. Je kan hier kiezen uit burlesque/chairdance, paaldansen, striptease en aerial hoop. Wat je ook kiest, het wordt vast voor iedereen een workshop om nooit meer te vergeten!

Back to the nineties

Wil je tijdens jullie dansworkshop echt flink met de voetjes van de vloer? Kies dan voor een workshop hip hop, cheerleading of discodansen.

Zo kan je in Zwolle en Nunspeet hip hoppen bij Dance Inc.  Leer je dansen als een echte cheerleader bij Chalans in Den Bosch en kan je via Get Events lekker disco dansen in Haarlem.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste blogs en winacties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je mist niets meer! 


Bekijk ook onze andere blogs met tips voor leuke groepsactiviteiten!

Leuke uitjes voor een groepsactiviteit workshops

Leuke uitjes voor een groepsactiviteit actieve uitjes/