Lekker lezen in februari

Geschreven op 25 januari 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Lezen in februari (canva.com)

Eind 2022 en begin dit jaar zijn er weer veel leuke nieuwe boeken uitgekomen. En omdat februari echt zo’n maand is om onder een dekentje te kruipen met een goed boek, delen we ze graag met je. We gaan dus lekker lezen in februari!

Feelgood boeken

Feelgood boeken lezen altijd lekker weg, zeker als het weer somber is. De literatuur is meestal niet hoogdravend, maar daar ligt niemand wakker van.

Lezen in februari (canva.com)

Het kleine straatje met het grote hart van Manuela Inula

Dit boek is alweer het zesde en laatste deel van de Valerie Lane serie. Het boek is in januari 2023 uitgekomen. Zelf heb ik echt genoten van deze serie. Niet te moeilijk, lekker knus, romantisch en het leest als een trein. Lees hier meer over het boek.

Een eilandbruiloft van Jenny Colgan

Ook zo genoten van de Café zon en zee-serie van Jenny Colgan? In februari is er weer een nieuw deel uitgekomen, namelijk Een eilandbruiloft. Dit is alweer het vijfde deel in de serie. Lekker even wegdromen op het Schotse eiland Mure.

Spannende thrillers

Jezelf verliezen in een spannende thriller, hoe heerlijk is dat? En helemaal veilig in je eigen huis. Wat wil een mens eigenlijk nog meer?

Lezen in februari (canva.com)

November van Thomas Olde Heuvelt

November van onze eigen meester-van-spannende-verhalen Thomas Olde Heuvelt kwam uit in november 2022. Persoonlijk kon ik niet wachten! Ik had hem geloof ik al in juli gereserveerd. Ik ben groot fan van Thomas en dit boek, met deze prachtige cover, mocht niet ontbreken in mijn boekenkast.

Het boek van de galg van Thomas Enger

Oh heerlijk, een Scandi-thriller! Stiekem komen de beste thrillers (zowel boeken als series) toch wel van onze Noorderburen. Ook dit boek is weer een must-have voor de echte koelbloedige liefhebber van Scandinavische thrillers. Veel leesplezier alvast.

Fairy Tale van Stephen King

Wie aan Stephen King denkt, denkt misschien al snel aan horrorverhalen. Maar dat is bij Fairy Tale, zijn boek dat uitkwam ter ere van zijn 75-ste verjaardag, niet het geval. Wat is het dan wel? Eigenlijk een sprookje in een roman met een mysterieus randje. Je moet hem eigenlijk lezen om het te begrijpen, maar een bijzonder boek is het zeker!

(Auto)biografieën

Niet alle biografieën zijn boeiend om te lezen, maar er zijn er kortgeleden een paar uitgekomen die misschien toch wel de moeite waar zijn.

Lezen in februari (canva.com)

Reserve van Harry Hertog van Sussex

Normaal gesproken lees ik geen autobiografieën, maar naar deze ben ik stiekem wel erg benieuwd. In Reserve doet (voormalig Prins) Harry een boekje open over zijn leven in het Britse koningshuis. Ik weet niet of het Britse koningshuis wel zo blij is met dit boek.

Surrender van Bono

U2 frontman Bono schreef met Surrender zelf een boek over zijn eigen leven. Daarvoor werd zijn leven al een paar keer beschreven door anderen, maar dit keer dus door hem zelf. U2 staat voor mij in het rijtje van Queen, Michael Jackson, Pince en George Michael. Ik ben erg benieuwd naar dit boek!


Credits foto: canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox