Lekker weg in eigen land bij een leuke Airbnb of B&B

Geschreven op 20 september 2019
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
B&B's uitgelicht

Een weekendje weg in eigen land is altijd leuk. Of je nou richting het strand gaat of juist richting de bossen van bijvoorbeeld de Veluwe, er is genoeg te zien en te doen in Nederland! Daarom hebben wij de leukste B&B’s en Airbnb locaties voor je gevonden zodat jij een lekker weekendje weg kan!

Wit en Lief Huisje in Turkeye (Zeeland)

Absolute toppers onder de Airbnb’s zijn Wit Huisje en Lief Huisje in Zeeland. Beide huisjes vind je in het gehucht Turkeye dat een kilometer is verwijderd van de Belgische grens. Je kan dus zo de grens over vanuit jouw Airbnb! Van hieruit zit je ook dichtbij het strand van Breskens en daar is het ook genieten! De huisjes in Zeeuws Vlaanderen zelf zijn van alle gemakken voorzien, dus wil jij er eens lekker tussenuit met je lief, dan zit je hier zeker goed! Als je geluk hebt krijg je tijdens je verblijf ook bezoek van Homie, de gezellige buurkat.

B&B's Keuken

Private Lodge in Den Haag

In Den Haag, vlakbij het Zuiderpark, vind je een heel schattig huisje wat je kan afhuren met z’n tweetjes. Je loopt zo vanuit deze Airbnb het park in! Het Zuiderpark heeft een heel nieuw sportcentrum, dus leuk voor als je eens sportief bezig wilt zijn. Je kan er ook in de omgeving heerlijk hardlopen zonder dat je je druk hoeft te maken om het verkeer. Ook kan je genieten van de prachtig onderhouden ecologische tuin. Je zit bij deze Airbnb heel centraal en bent heel snel in het centrum om lekker te kunnen shoppen en bij het strand om heerlijke wandelingen te maken.

B&B's Den Haag

B&B De Voshaar in Laren (Gelderland)

De Achterhoek is een prima plek om er even helemaal uit te zijn. B&B de Voshaar is een hele leuke uitvalbasis voor jouw weekendje Achterhoek! Bij deze B&B zijn verschillende types accommodaties te boeken zoals de Hooiberg, de Pipowagen, het Tiny House en het Gastenhuis. Voor ieder gezin is er wel een geschikte accommodatie. In de omgeving is van alles te doen, zoals een stukje wandelen over het Pieterpad en breng een bezoek aan Landgoed Verwolde waar je kan genieten van een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers.

Pieterpad

B&B Het Raadhuys in Kessel (Limburg)

Hou je van landelijk én design? Dan zit je bij B&B Het Raadhuys in het Limburgse Kessel helemaal goed! Deze prachtige B&B is van alle gemakken voorzien en is gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Bovendien ligt het pal aan de Maas, dus je hebt vrij uitzicht op het water. In de buurt is van alles te doen! Bezoek bijvoorbeeld de schitterende Kasteeltuinen van Arcen of ga eropuit met de wandelroute naar de Herefords kuddes. Ook Kasteelmuseum Villa Oeverberg is ook de moeite van het bezoeken waard.

B&B Limburg

B&B KenauSHome in Haarlem

Hou je van geschiedenis en kunst? Dan is de B&B KenauSHome in het centrum van Haarlem helemaal wat voor jou! Dit huis was eeuwen geleden namelijk het huis van de meest beroemde vrouw van Haarlem: Kenau Simonsdochter Hasselaer. Tijdens het Beleg van Haarlem leverde zij, als vrouw nota bene, strijd tegen de Spanjaarden. Tegenwoordig is het voormalige huis van Kenau en latere winkelpand omgebouwd tot sfeervolle en moderne B&B én atelier/galerie!

B&B Haarlem

B&B Cherrycake & Chocolate Rotterdam

Bij B&B Cherrycake & Chocolate zijn maar liefst vier verschillende kamers te huur. En dat op loopafstand van het Rotterdamse centrum! Alle kamers zijn romantisch ingericht, dus heel erg geschikt voor een weekendje weg met je lief. Je kan kiezen uit de Maroc room, de English room, de Swedisch room en de Caribbean room. De English en de Swedish room zijn ook heel geschikt voor de huwelijksnacht. Daar is zelfs een speciaal arrangement voor te boeken. Dus laat je onderdompelen in romantiek en gezelligheid bij Cherrycake & Chocolate!

B&B Cherrycake

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief!