De leukste tips voor lekker thuis

Geschreven op 31 januari 2021
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa

Het is volop winter en daarom is het extra fijn om het thuis gezellig te maken. Kaarsjes aan, warm dekentje, iets lekkers te knabbelen, heerlijk! Hou jij er ook zo van? Speciaal voor alle huismussen en lekkerbekken hebben wij de leukste winkels op een rij gezet waar je spulletjes kan kopen die je huis gezellig maken en waar je lekkere hapjes kan kopen voor gezelligheid thuis op de bank. En handig: want ze hebben allemaal een online shop. Zeker in deze tijd handig want helaas moeten niet-essentiële winkels tenminste tot 2 maart 2021 hun deuren sluiten.

De leukste woonwinkels voor thuis

Lekker thuis canva

Om het thuis lekker gezellig te maken, heb je leuke spulletjes nodig. Dat kan al met kleine veranderingen, zoals wat leuke accessoires, kaarsen en schilderijtjes, maar ook met nieuwe meubels. Dat is allemaal heel erg Hygge!

Kikke Spulle

Je kan bij Kikke Spulle leuke meubels en accessoires vinden van bekende en minder bekende merken voor thuis. Ze hebben zelfs twee winkels: een op het Westeinde en een op de gezellige Frederik Hendriklaan (de Fred). Maar helaas kunnen we nu even niet langsgaan. Maar, geen nood, want ze hebben ook een online webshop!

Northbound

Lekker thuis canva

Scandinavisch design is helemaal hot. Begrippen als Hygge (gezelligheid op zijn Deens), Lykke (geluk op zijn Deens) en Lagom (het goede leven op zijn Zweeds) worden steeds bekender. Maar Scandinavisch design is ook gewoon strak, modern en knus tegelijk! Hou je van Scandinavisch design of ben je er nieuwsgierig naar? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Northbound. Naast meubels en accessoires verkopen zij ook kleding, sieraden en verlichting. Alles voor thuis dus! Je vindt de winkel van Northbound op de Vos en Tuinstraat in Den Haag. Maar ze hebben gelukkig ook een webshop!

Søstrene Grene

Nog zo’n fijne Scandinavische winkel is Søstrene Grene . Deze accessoire winkel is opgericht in 1973 door de Deense zussen Anna en Clara. Je kan hier allerlei hebbedingen vinden voor gezelligheid thuis. Echte huismussen worden er heel blij van! Ze hebben namelijk ook leuke knutselspullen. Je vindt Søstrene Grene op de Spuistraat in Den Haag maar je vindt ze ook in Rotterdam, Delft, Eindhoven, Zwolle etc. En nu hebben ze ook een webshop! Dus je kan alle Scandinavische gezelligheid ook online kopen!

Rivièra Maison

lekker thuis pixabay

Met winkels door heel Nederland en een fijne webshop kan je onmogelijk níet slagen! Rivièra Maison staat voor kwaliteit, luxe en gezelligheid. Ben je op zoek naar een mooi servies of zoek je glazen waarmee je je gasten kunt verrassen? Dan ben je bij deze winkel bij het juiste adres. Maar ook voor andere woonaccessoires is dit de uitgelezen winkel.

Riverdale

Riverdale winkels vind je onder andere in de grotere Intratuin filialen en loods 5. Hier kan jij je te buiten gaan aan leuke windlichten en heerlijk geurende kaarsen. Ze hebben ook leuke kussens en lekkere warme dekentjes. Met een paar accessoires van Riverdale krijgt je hele woonkamer een andere uitstraling! Zowel Loods 5 als Riverdale hebben een online shop.

Intratuin

Lekker thuis canva

We hebben het hierboven al even gehad over Intratuin. Haal meer groen in huis! Onderzoek heeft uitgewezen dat meer groen in huis goed is voor de mens. Je wordt er rustig van en het staat ook nog eens gezellig. Op naar tuincentra zoals Intratuin dus! En die hebben ook een online shop, dus je kan helemaal los gaan.

De fijnste muziek

Muziek is ook echt een sfeermaker in huis. Stel je favoriete muzieklijst samen in Spotify en geniet van jouw favoriete muziek! Je hoeft voor Spotify geen betaald abonnement te hebben. Wel is er dan elk half uur reclame. Deezer is ook een streamingsdienst die een gratis optie heeft. Dat betekent wel dat je reclame tussendoor krijgt. Google Play Music is helaas niet gratis, maar je kan hier wel gratis je lievelingsmuziek uploaden in hun cloud. Op die manier heb je altijd je eigen favoriete muziek bij de hand. Je kan wel 50.000 nummers kwijt!

Delicatessen en lekkere hapjes voor thuis

Lekker thuis canva

Een schaal lekkere hapjes maken het geluksgevoel helemaal af. Vooral met een lekker wijntje erbij is het compleet. Daarom hebben wij ook de fijnste delicatessenzaken voor je op een rijtje gezet in dit blog. En ja, er zijn mogelijkheden voor bestellen en afhalen, dus ook in deze tijd kan je lekker blijven genieten.

Wij hebben deze blog op eigen initiatief geschreven.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief