Modehuis Voorwinden – De beste kledingwinkel voor een complete outfit

Geschreven op 7 juni 2018
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Voorwinden

Ik heb al vaker geschreven over Modehuis Voorwinden. De reden daarvan is dat dit echt een van mijn favoriete winkels is om te slagen voor een nieuwe outfit. Voorwinden heeft namelijk echt alles onder één dak om jouw look helemaal compleet te maken.

Onlangs mocht ik weer een bezoek brengen aan dit fantastische modehuis in ’s-Gravendeel. De kinderen hadden een hele leuke speelafspraak gepland staan dus ik had samen met mijn man de handen vrij en de hele dag de tijd. Halverwege de ochtend kwamen wij aan in ’s-Gravendeel. Het was een warme dag waardoor het niet heel erg druk was in de winkel. Om mij te oriënteren waar ik nu eigenlijk precies naar op zoek ben, zijn we eerst een rondje gaan lopen door de hele zaak.

Vind jouw favoriete kledingstijl snel door de logische winkelindeling

De indeling van de winkel is heel fijn en logisch ingericht. Mannen aan de ene kant en de vrouwen aan de andere. En deze twee delen zijn met elkaar verbonden door een loopbrug waardoor je zowel van af de begane grond als op de eerste etage van de ene naar de andere kant kan lopen.

Voor zowel de mannen als de vrouwen zijn dan nog eens verschillende afdelingen op kledingstijl ingericht. Casual voor de jong volwassenen, chique en zakelijk voor de tijdloze garderobe, klassiek voor de oudere dames en exclusief met de duurdere merken.

De mannen hebben een gelijksoortige verdeling. Alleen de schoenen en het ondergoed komen samen op de bovenste etage, waar overigens ook een hele kinderafdeling te vinden is.

Voorwinden 's-Gravendeel

De mooiste outfits met behulp van een personal adviseur

Ik ben door het jaar heen erg druk en heb eigenlijk nooit tijd om te gaan shoppen. Daardoor ben ik al snel op zoek naar een aantal complete outfits om mijn garderobe mee aan te vullen.

De vorige keer dat ik bij Voorwinden was, werd ik heel fijn geholpen door een personal adviseur. Een medewerkster die mij uitvroeg waar ik naar op zoek was om op basis van die informatie verschillende kledingstukken en setjes te halen om te passen. Hierdoor had ik al snel een hele leuke samenstelling kleding te pakken.

Ook deze keer heb ik geluk. Dezelfde medewerkster, Karin, is aanwezig en heeft tijd om mij te helpen. Ze heeft aan mij wel een hele uitdaging. Ik wil namelijk een paar leuke combinaties die ik zowel voor werk als privé kan dragen, maar weet eigenlijk niet zo goed waar ik nu precies naar op zoek ben.

Karin gaat vol energie aan de slag en komt al snel met een hele stapel mooie kleding naar de paskamer toe. Sommige outfit zijn net iets te opvallend voor mij, maar door juist hier mee te spelen zijn we ook deze keer weer op een hele leuke set kledingstukken uitgekomen.

De broeken die we hebben uitgekozen bleken iets te lang dus Karin stelde voor om die door hun te laten innemen. Aangezien wij zelf niet uit de buurt komen twijfelde ik daar over. Maar wat blijkt? Ze hebben niet alleen een hele goede kleermaker, ze sturen de kledingstukken ook nog eens binnen een week kosteloos op naar jouw huisadres. Wat een fijne service!

selectie van gekozen kleding bij Voorwinden

Lekker lunchen of een kop koffie tussendoor

Shoppen kan erg dorstig en hongerig maken. Maar ook daar is aan gedacht. Je kan namelijk aan beide winkelkanten even lekker neerploffen aan een van de tafels en genieten van een heerlijke kop koffie met een taartje of een vers sapje met een broodje.

Shoppen op afspraak

Modehuis Voorwinden is een kledingwinkel waarbij je in één keer klaar bent voor het hele seizoen. En wanneer je alleen op zoek bent naar een aantal stukken ter aanvulling, kan dit natuurlijk ook.

Ze bieden je zelfs de service om op afspraak te komen shoppen. Wanneer jij bij de aanschaf van een nieuwe outfit foto’s maakt, kan je deze naar ze toe sturen voorafgaand aan jouw bezoek. Als je er ook bij laat weten naar wat voor kleding je op zoek bent, zorgen zij er voor dat er al een selectie voor je klaar hangt, op basis van de snaak en stijl van jouw eerdere aankopen.

Zonder al te veel moeite vind je hier dus alles bij elkaar. Het enige risico dat je hebt is dat je te goed slaagt en dus met volle tassen, maar een lege portemonnee naar huis rijdt. Maar dan wel met een voldaan gevoel!!