Nazomeren op het strand

Geschreven op 4 september 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Strandopgang_duinen

Ik hou van de zon, altijd en overal. Maar ik heb in een jaar twee meest favoriete maanden. Mei en september. Mei omdat we dan na lang wachten eindelijk echt van het lentezonnetje mogen genieten wat een belofte lijkt voor de zomer. En september omdat ik dan dankbaar ben voor de laatste warme zonnestralen van het jaar. Heerlijk. Gewoon lekker op mijn eigen veranda, maar het liefst nog op het strand.

Genieten van de september-zon op het strand

Juist in september is de zon op het strand het allermooist. Wanneer je het gelukt hebt om van een zonnige dag te kunnen genieten op het strand, eindig dan je dag ook daar. Neem lekker plaats bij een strandtent voor een uitgebreid diner. En wanneer je zit na te genieten met een kop thee of koffie kijk je uit op de Nederlandse Noordzee, waar je rustig de zon in ziet wegzakken. Prachtig! Er zijn veel fijne strandtenten aan de Nederlandse kust waar je dit plaatje voor jezelf kan invullen. Hierover hebben wij eerder dit jaar uitgebreid geschreven in onze blogserie De leukste strandtenten van 2020.

zonsondergang strand

Maak een flinke strandwandeling

Maar ook als het minder weer is kan je in september heerlijk van het strand genieten. Maak een heerlijke strandwandeling met je lief, en vriendin of je hele gezin. Droom nog even terug naar de mooie zomer die alweer achter ons ligt en maak alvast wat plannen voor het komende jaar. Of waai gewoon lekker je hoofd leeg op een wat winderige dag. Nederland heeft prachtige stukken kustlijn om heerlijk te wandelen. Hierover lees je in het blog Lekker uitwaaien op het strand en wandelen in de duinen.

strandwandeling

Wat is jouw favoriete maand van het jaar? Of jouw favoriete seizoen? Lekker zweten en bakken in de zomer? Heerlijk onder een dekentje op de bank in de herfst? Of spelen in de sneeuw in de winter? Het maakt niet uit van welk seizoen jij het meeste houdt. Wij zoeken het hele jaar door naar de leukste activiteiten in ons eigen kleine landje. Dus meld je snel aan voor onze nieuwsbrief, dan houden wij je iedere maand weer op de hoogte van de leukste uitjes van Nederland.