Glowgolf: een heel leuk uitje!

Geschreven op 25 januari 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Glowgolf uitgelicht

In de kerstvakantie wilden we wat leuks gaan doen met onze achtjarige zoon. We wilden graag iets doen wat we ook echt met z’n drieën konden doen. Omdat we al best vaak bowlen, vonden we het nu leuker om eens te gaan midgetgolfen. En niet zomaar midgetgolf maar Glowgolf in Capelle aan den IJssel!

Glowgolf Capelle

We kwamen bij Glowgolf Capelle aan den IJssel terecht, want dat is voor ons goed aan te rijden. Er zijn nog veel meer Glowgolf vestigingen in Nederland. Zo vind je ze onder andere in Scheveningen, Rotterdam, Amsterdam, Weert, Middelburg, Eindhoven en Houten. We hadden van te voren even gebeld om te checken of we niet juist een hele drukke periode hadden gekozen, zo vlak voor de lunch. Maar dat was geen enkel probleem, dus op naar Capelle!

Vriendelijke ontvangst

Glowgolf zeeDeze vestiging bevindt zich op een soort industrieterrein waar echt ruim voldoende parkeerplaatsen zijn. In hetzelfde gebouw zit ook een rolschaatsbaan. Ook super leuk! Glowgolf was op de eerste etage. We werden vriendelijk ontvangen en kregen een lichtgevend armbandje om. Ook mochten we alle drie een eigen lichtgevende golfstick en bal uitkiezen. Zelfs het potloodje geeft licht! De baan zelf is ook helemaal fluoriserend en daarom betoverend mooi. De baan heeft verschillende thema’s die je doorloopt, zoals de zee en de jungle.

Lekker veel uitdaging

De baan zelf had lekker veel uitdaging. Zo is het voor oudere kinderen en volwassenen ook leuk om te doen. Er waren op het moment dat wij er waren niet veel mensen aan het golfen. Er was een kinderfeestje aan de gang en na ons kwamen nog wat mensen binnen, maar we hebben nergens hoeven wachten en we voelden ons ook niet opgejaagd. In drukkere perioden geven ze aan de balie wel aan dat het maximum aantal slagen per onderdeel 6 is, maar nu konden we rustig doorgaan tot 10. Dat was soms wel nodig ook!

Een lekker drankje na afloop

Glowgolf banen JungleNa afloop zit er bij het kaartje inbegrepen ook nog een lekker koud drankje. Dat hadden we wel verdiend! Je kan er ook lekker eten, maar we besloten verderop bij de McDonalds te gaan eten om het dagje uit helemaal compleet te maken. De kinderen van het kinderfeestje waren in elk geval lekker frietjes aan het eten. Wat ook leuk is: zij hadden van tevoren een wit petje versierd waardoor ze extra opvallend waren op de baan. Je kan er ook voor kiezen om een t-shirt te versieren.

Verschillende arrangementen

We hebben de kinderfeestjes al even aangekaart. Je kan het kinderfeestje ook uitbreiden met een escaperoom voor kids. Om het geheel nóg spannender te maken, kan je er ook voor kiezen om de Glowgolf in 3D te doen. Je krijgt dan een 3D brilletje op. Ook voor volwassenen is een heel arrangement te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellenparty. De Glowgolf is dan bijvoorbeeld uit te breiden met de Fifties Party Room inclusief karaoke machine en interactief gamescherm. In samenwerking met het naastgelegen all-you-can-eat restaurant is het ook uit te breiden met een compleet menu!

Echt een aanrader

Wij gaan zeker nog een keer naar de Glowgolf, maar misschien ook wel rolschaatsen. Ze hebben ook wel eens een jaren ’80 party! Super leuk!

Glowgolf armbandjes