Online hobbywinkels

Geschreven op 14 februari 2021
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Online hobbywinkel uitgelicht

Nu we allemaal meer thuiszitten en het ook nog eens winter is, zoeken we steeds vaker naar dingen om ons te vermaken. De een vermaakt zich prima met een goed boek en de ander kan niet zonder Netflix. Maar er zijn mensen die liever iets met hun handen doen in hun vrije tijd. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar de leukste hobbywinkels van ons land. Daar kan je zowel hobby benodigdheden kopen als inspiratie vandaan halen!

En ben je nog op zoek naar een passende hobby? Wij hebben eerder een blog geschreven over knutselen voor volwassenen.

Alles om te haken en te breien

Online hobbywinkel

Een gezellige hobbywinkel waar je zeker zal slagen als beginnend of gevorderde haakster of breister is Creamijn. Bij Het Wolhuisje vind je onder andere CAL-pakketten waarmee je zelf aan de slag kan en honderden kleuren garen en wol. Bijna teveel om uit te kiezen. Ze verkopen ook spullen om knuffels en tassen te maken. Dat breien heel hip kan zijn is goed af te lezen aan de website van het Breipaleis. Je kan er los wol en garen bestellen maar ook hele pakketten vinden. Op de Breiboerderij vind je een aantal gratis patronen.

Alles voor je diamondpaint Hobby

Diamondpainting is nog steeds heel populair. Je bent lekker bezig en het resultaat is ook nog eens heel mooi! Er zijn zelfs hobbyzaken die helemaal gespecialiseerd zijn in deze hobby. Diamondpaintingswereld bijvoorbeeld heeft heel veel verschillende pakketten. Andere voorbeelden zijn de Diamondpainter, Diamondpaintingexpert, Diamondpaintingwinkel en Diamondpaintingkits. Je vindt vast waarnaar je op zoek bent!

Alles voor tekenen en schilderen

Online hobbywinkels

Is tekenen en schilderen helemaal jouw ding? Dan hebben we ook wat hobbywinkels gevonden waar je online al jouw teken- en schilderbenodigdheden kan bestellen. Teken en Schilder Outlet heeft alles in huis voor jouw hobby. Maar ook De Kwast, Aristo Amstelveen en Hobbyshop Woerden.

Bullet en Art journal

Online hobbywinkel

Wil je wat meer overzicht in je dagelijkse leven of vind je het gewoon fijn om af en toe terug te lezen hoe je dagen geweest zijn. Of wil je gewoon creatief bezig zijn zonder meteen een heleboel materialen aan te hoeven schaffen? Dan is een Bullet journal of een Art journal echt iets voor jou! Een Bullet journal is eigenlijk een soort creatief dagboek, agenda en planner in een. Je hebt niet per se een speciale Bullet journal nodig maar het is wel handig. De bullets (puntjes) helpen je bij het maken van bijvoorbeeld schema’s. Een Art journal is echt een compact kunstwerk. Daarin maak je echt kunst en schrijf je nauwelijks.

Alles voor je Bullet journal en Art journal

Je kan het zo simpel of uitgebreid maken als je zelf wilt. Eigenlijk kan je al goed uit de voeten met een potlood, een gum, een zwarte fineliner en kleurtjes. Ook leuk is het gebruik van stickers en stempels. Voor je bullet en art journal kan je terecht bij Bulletjournal.com, My Lovely Notebook en Pipoos. Maar ook bij de Hema en de Action kom je een heel eind.

Alles om zelf sieraden te maken

Online hobbywinkels

Zelf sieraden maken is hartstikke leuk. Je kan de creaties na afloop zelf dragen of als cadeau weggeven. Maar het maken op zich is al leuk, je kan echt even je hoofd leegmaken en lekker met je handen bezig zijn. Winkels waar je terecht kan voor alle benodigdheden zijn onder andere Beads and Basics, Dreambeads Online en De Kralenbaas.

Alles voor overige hobby’s

Zoek je spullen om te gebruiken voor andere hobby’s? Dan hebben wij er een paar gevonden waar je zeker gaat slagen! Onze favorieten zijn: Hobbyshop Online, DIY Creations, Hobbymax en Het Kralendorp. De meeste hobbyzaken hebben een click & collect optie sinds 10 februari, maar sommige winkels zijn online only. Zij hebben geen afhaal locatie en bezorgen alleen bij je thuis.

Online hobbywinkel

We hebben deze blog uit eigen beweging geschreven. Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste tips, blogs en winacties? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief