Onze favoriete sushi restaurants

Geschreven op 31 mei 2022
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Sushi restaurants

Op 18 juni is het Nationale Sushidag! Dan is het natuurlijk leuk om lekker ergens sushi te gaan eten. Wij hebben in dit blog al onze favoriete sushirestaurants verzameld. Al trek gekregen? Lees dan snel verder!

Moniji Sushi in Den Haag

Het is dat je maag op een gegeven moment vol zit, maar eigenlijk zou je onbeperkt door willen eten bij sushi restaurant Moniji in Den Haag. Je bestelt hier sushigerechten met namen zoals Red Dragen en White Shark Roll. Dat maakt toch nieuwsgierig? Naast de lekkerste sushi hebben ze ook verrukkelijke grill gerechten op het menu.

Jasutin in ‘s-Gravenzande

Onze gastblogster Ingeborg is dol op Jasutin in ‘s-Gravenzande. Chefkok Justin weet naast heerlijk koken in zijn Restaurant Justin, ook hoe de lekkerste sushi gemaakt wordt! Bij dit restaurant wordt niet gedaan aan menukaarten maar krijg je verrassingsgangen geserveerd. Dat is leuk en spannend, want wat zou je krijgen? In ieder geval allemaal lekkere dingen. Jasutin is erg populair dus reserveer wel voor je gaat.

Sushi restaurants

Nayolie in Voorschoten

Op het Kerkplein in Voorschoten vind je Nayolie. Niet per se sushi, maar chefkok Kelvin Lin verrast je wel graag met kleine gerechtjes die geïnspireerd zijn op de Thaise, Meleisische en Japanse keuken. Alle gerechten hebben de afmeting van een tussengerecht, dus je kan er meer dan één proeven. En dat wil je, want al deze gerechtjes zijn bijzonder!

Mchi in Amsterdam

Restaurant Mchi is redelijk in de buurt van de Ziggo Dome en dus ideaal voor wanneer je eerst een hapje wilt eten voor een concert. Neem wel de tijd, want bij dit sushi restaurant heb je keuze uit vele heerlijke kleine gerechtjes. Deze laten je stuk voor stuk kennis maken met de Aziatische eetcultuur.

Sushi restaurants

Restaurant Kyatcha in Rotterdam

Nieuw geopend dit jaar aan de Leuvehaven in Rotterdam is Restaurant Kyatcha. Er zijn verschillende van deze sushi restaurants te vinden in Rotterdam en Den Haag, maar deze heeft een spektaculair uitzicht op de Leuvehaven. Dat wordt dus dubbel genieten!

Miyagi & Jones in Utrecht, Haarlem en Arnhem

Bij sushi restaurant Miyagi & Jones komen het oosten en westen samen. Mr. Miyagi combineert de lekkerste oosterse gerechten uit de keuken in de gerechten terwijl Mr. Jones er een westerse twist aan geeft. Heel bijzonder en bijzonder lekker!


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox