Onze favoriete sushi restaurants

Geschreven op 16 augustus 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Sushi restaurants

Op 18 juni is het Nationale Sushidag! Dan is het natuurlijk leuk om lekker ergens sushi te gaan eten. Wij hebben in dit blog al onze favoriete sushirestaurants verzameld. Al trek gekregen? Lees dan snel verder!

Moniji Sushi in Den Haag

Het is dat je maag op een gegeven moment vol zit, maar eigenlijk zou je onbeperkt door willen eten bij sushi restaurant Moniji in Den Haag. Je bestelt hier sushigerechten met namen zoals Red Dragen en White Shark Roll. Dat maakt toch nieuwsgierig? Naast de lekkerste sushi hebben ze ook verrukkelijke grill gerechten op het menu.

The Red Sun

Woon je in de omgeving van ’t Gooi en wil jij je lief echt goed in de watten leggen? Ga dan samen genieten bij The Red Sun in Blaricum. Dit is wat mij betreft echt hét sushi walhalla van Nederland. De sfeer is prachtig Oosters en romantisch en het eten is hier echt ge-wel-dig! En als je geluk hebt, kan je ook nog eens een glimp opvangen van een van de vele BN’ers die hier ook graag komen eten.

Sushi restaurants

Mchi in Amsterdam

Restaurant Mchi is redelijk in de buurt van de Ziggo Dome en dus ideaal voor wanneer je eerst een hapje wilt eten voor een concert. Neem wel de tijd, want bij dit sushi restaurant heb je keuze uit vele heerlijke kleine gerechtjes. Deze laten je stuk voor stuk kennis maken met de Aziatische eetcultuur.

Zushi in Amsterdam

In Azië zie je het wel vaker: sushi eten aan de lopende band. In Nederland is Zushi een van de weinige sushi-restaurants met dip leuke concept. Naast de koude gerechten van de lopende band serveert het restaurant ook heerlijke warme gerechtjes. Echt een uitje op zich! Zushi vind je aan de Amstel in de buurt van de Kleine Komedie.

Sushi restaurants

Restaurant Kyatcha in Rotterdam

Nieuw geopend dit jaar aan de Leuvehaven in Rotterdam is Restaurant Kyatcha. Er zijn verschillende van deze sushi restaurants te vinden in Rotterdam en Den Haag, maar deze heeft een spektaculair uitzicht op de Leuvehaven. Dat wordt dus dubbel genieten!

Miyagi & Jones in Utrecht, Haarlem en Arnhem

Bij sushi restaurant Miyagi & Jones komen het oosten en westen samen. Mr. Miyagi combineert de lekkerste oosterse gerechten uit de keuken in de gerechten terwijl Mr. Jones er een westerse twist aan geeft. Heel bijzonder en bijzonder lekker!


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.