Op de agenda in december 2023 van Ziggo Dome, Arena en AFAS Live

Geschreven op 23 november 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Ziggo Dome

De komende maand is er weer veel te doen in het Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena en AFAS Live. Ga jij naar één van deze concerten of zou je nog kaarten willen? Misschien heb je geluk en ben er gewoon bij!

Leuke concerten in het Ziggo Dome

Madonna komt naar het Ziggo Dome op 1 en 2 december! Het is haar Celebration Tour, dus dat wordt vast een groot feest! Het wordt ook genieten bij het Muziekfeest van het Jaar op 8 en 9 december. Dit is alweer de vijfde editie van die muzikale spektakel van eigen bodem. Acda en de Munnik vieren hun reünie op 14, 15 en 16 december in het Ziggo Dome. Kom helemaal in de kerstsferen met de familieshow Santa Claus is coming to Town op 23 en 24 december: een show door de makers van de Avond van de Filmmuziek. Op 27 en 28 december zijn er verschillende voorstellingen van Disney 100 in Concert. Leuk voor het hele gezin! En, op 6 januari geeft André Rieu hier zijn Nieuwjaarsconcert. Daar wil je toch bij zijn?

Ziggo Dome AFAS Live Arena

Wat is er te doen bij de Johan Cruijff Arena?

Geen concerten in de Johan Cruijff Arena maar wel veel voetbal. Vooral de wedstrijd van 20 december van de Ajax Vrouwen en Bayern München Frauen springt eruit! De Ajax vrouwen doen het nu nou eenmaal beter dan de Ajax mannen ;-). Er zijn nog tickets! Tijdens de kerstvakantie is een bezoek aan de Arena natuurlijk altijd leuk om te doen met de kinderen!

Leuke evenementen in het AFAS Live Theater

Op 1 december speelt Sting in AFAS Live. Davina Michelle treedt op op 7 december. Er zijn nog enkele kaarten, dus zorg dat je er snel bij bent! Op 14 en 15 december mag er weer flink met haarlak gespoten worden, want dan treedt de Edwin Evers Band op in AFAS Live met de show 80’s in Concert! Alain Clark treedt op op 17 december. Dierenliefhebbers opgelet! Freek Vonk komt naar AFAS Live met voorstellingen tussen 27 en 30 december. Sommige voorstellingen zijn uitverkocht, maar er zijn nog kaarten beschikbaar! Van 4 tot en met 6 januari treedt Kinderen voor Kinderen op met hun grote show van 2024.

Ziggo Dome AFAS Live Arena

Lekker eten in de buurt van Ziggo Dome, de Arena en AFAS Live

Als je op tijd bij een concert of ander evenement wilt zijn bij Ziggo Dome, de Johan Cruijff Arena en AFAS Live, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een gokje te wagen op het horecaplein. Maar vaak zijn alle restaurants al vol en daarmee wordt het vaak een snelle en vette hap. Wij hebben goede alternatieven voor je op korte afstand van deze evenementenlocaties! Denk bijvoorbeeld aan Oma Ietje. Hier kan je genieten van no nonsense gerechten en wereldse hapjes met een twist op slechts 5 minuten rijafstand van deze locaties!

Bij A/D Plas in Ouderkerk aan de Amstel is het het hele jaar genieten van lekkere gerechten en drankjes. En dat op slechts 7 minuten rijden van Ziggo Dome, AFAS Live en de Arena! Foodbar Barabas in Diemen ligt ook zo dichtbij: met slechts 5 minuten rijden ben je er al! Miss Scarlett ligt schuin tegenover het AMC, dus ook heel dichtbij! Hier geniet je van een gezellige en lekkere internationale keuken. Nog meer aanraders vind je in dit blog.

Ingomar a/d PLAS

Heel veel plezier!


Foto’s: OpstapmetLisa en www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox