Overnachten aan zee

Geschreven op 28 maart 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Overnachten aan zee

Stel je eens voor: je ligt lekker warm in je bed en alles wat je op de achtergrond hoort is het ruizen van de zee… Nou, dat kan! Wij zijn voor je op zoek gegaan naar de leukste plekken om te overnachten aan zee. Zo kun jij binnenkort ook in slaap vallen bij het heerlijke rustgevende geruis van de zee.

Overnachten aan zee

Slapen in de Haagse Strandhuisjes

Als je wel eens op Kijkduin komt heb je ze misschien wel al eens gezien: de Haagse Strandhuisjes. Je vindt ze ten noorden van strandslag 2A in Den Haag. Deze huisjes (het zijn er 20 in totaal) zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn geschikt voor 4 tot 5 personen. En ze staan direct op het strand! Je hoeft dus niet nog een stuk te lopen om het strand op te komen. Je kunt een Haags Strandhuisje reserveren voor een weekend, een midweek of een week. Parkeren is gratis en je mag gebruik maken van het zwembad in het nabij gelegen vakantiepark.

overnachten aan zee

Strandhuis Nortich

Net achter de duinen van Noordwijk aan Zee vind je Strandhuis Nortich, wat vroeger de naam van Noordwijk was. Dit huis is van top tot teen zelf ontworpen door de eigenaren en is geschikt voor 6 personen. De omheinde tuin is perfect geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en er is ook een speelplaats in de buurt. Je kunt van alles in de buurt doen, zoals wandelen over het strand, paardrijden op het strand, mountainbiken, windsurfen en nog veel meer. Dit strandhuis heeft alles in zich voor een perfecte vakantie aan zee.

Overnachten aan Zee

Roompot Beach Villa’s

Op Hoek van Holland kun je van een strandvakantie in eigen land genieten in een van de Roompot Beach Villa’s. De Beach Villa’s staan direct op het strand waardoor ieder huisje een prachtig uitzicht heeft op zee. De huisjes zijn per twee geschakeld, dus superleuk om te boeken met bijvoorbeeld een bevriend stel. De huisjes zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en met het strand letterlijk voor de deur hoeft niemand zich te vervelen. Je kunt er ook een fiets bij huren.

Overnachten aan zee

Catshuis aan Zee

Het Catshuis aan Zee ligt verborgen achter de duinen van Ouddorp in een prachtige groene omgeving. Het vakantiehuis is onlangs helemaal gerenoveerd waardoor je nog comfortabeler kan overnachten aan zee. Dichtbij zijn het strand, maar ook gezellige Zeeuwse plaatsen zoals Zierikzee, Middelburg en Veere. Je kan vanaf je huisje heerlijke strandwandelingen maken of lekker actief gaan watersporten zoals kitesurfen en zeilen.

Overnachten aan zee

Beachbungalows Willy Zuid

In Katwijk aan Zee vind je 20 heerlijke beachbungalows. De strandhuisjes van Willy Zuid zijn geschikt tot 5 personen, heel kindvriendelijk en liggen direct op het strand. Er zijn 4 Deluxe beachbungalows en 16 Comfort beachbungalows. Direct naast de bungalows vind je Strandpaviljoen Willy Zuid waar je lekker kan eten.

Overnachten aan zee

Zandpaviljoen Pier 7

In Vlissingen vind je Zandpaviljoen Pier 7. Pier 7 wordt ook wel het Ibiza van Zeeland genoemd en hier overnachten aan zee is echt een feestje. Er zijn in totaal 7 beachrooms die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast kan je gebruik maken van alle faciliteiten van het zandpaviljoen zoals van de horeca waarvan je kan genieten op het grote terras.

Nog inspiratie nodig voor leuke uitjes aan de kust? Bekijk dan ook zeker dit blog!


Credits foto’s: www.canva.com en OpstapmetLisa

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox