Private Shopping Lounge voor echte fashionista’s

Geschreven op 21 september 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
Fashion items Breeze Boutique

Deze herfst kunnen fashionista’s hun hart ophalen in ’s-Gravenzande. Aan de Dijckerhoek op nummer 6 heeft Breeze Boutique een pand ingericht als private shopping lounge. In deze lounge ontvangen ze dit najaar Personal Shoppers, stylistes en fashionista’s die op zoek zijn naar een complete bohemian look. Ze bieden een niet alledaags concept in een genoeglijke privé ambiance. De luxe, veelzijdige collectie is zorgvuldig geselecteerd en is zeker niet voor de grijze muizen onder ons.

Prachtige designer merken van over de hele wereld

Bijvoorbeeld luxe kimono’s uit Dubai, handgemaakte slippers uit Portugal en lederen jackets met bijzondere applicaties rechtstreeks uit Italië. De daarbij passende tassen mogen zeker niet ontbreken. Een zeer grote en uiteenlopende tassencollectie uit Italië en Marrakesch; Braccialini, Coccinelle, Liu Jo, Valentino zijn zomaar wat merken waar men blij van wordt. En dit afgemaakt met over de top sieraden van Satellite.

Breeze sieraden

Maak je stijl af met een heerlijk parfum

Maar ook een exotische parfum lijn met oriëntaalse ingrediënten en in een prachtige verpakking. Je vindt in deze Private Shopping Lounge alles wat je nodig hebt om een complete unieke look samen te stellen. Voor jezelf of voor jouw cliënt.

Het verhaal achter het merk

De dames van Breeze Boutique hebben deze designer collectie niet zomaar samengesteld. Ze willen namelijk niet alleen mooie high end fashion verkopen van een goede kwaliteit, maar ook een verhaal vertellen. En jou meenemen in de verhalen achter de items die ze in hun collectie hebben opgenomen.

Wist jij bijvoorbeeld dat de sieraden van Satellite zijn ontworpen door een echtpaar dat tijdens een wereldreis die zij ondernamen hun inspiratie opdeden door de verschillende antieke sieraden, edele metalen, mooie stenen en curiosa die zij verzamelden? En dat Brachialini ook in ontstaan door een echtpaar? Zij maakten oorspronkelijk zakken met stro in hun eigen werkplaats. Je kan het je bijna niet voorstellen als je de prachtige borduurmotieven en florale ornamenten van leer ziet van op de hedendaagse tassen.

tassen en kleding Breeze Boutique

Ontdek het zelf

Breng een bezoek aan de Private Shopping Lounge van Breeze Boutique, laat je in de watten leggen en geniet van de prachtige verhalen die ze je kunnen vertellen over de ontwerpen en de oorsprong daarvan. En keer als klap op de vuurpijl met een prachtige collectie high end fashion items terug naar huis.

Kortom, Breeze is the pink party dress in a room full of little black dresses.


brillenlijn Breeze Boutique

Credits foto’s: Breeze Boutique

Dit blog is tot stand gekomen in een partnersamenwerking. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.