Restaurant in de buurt van GelreDome

Geschreven op 19 oktober 2018
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ester
Ester

GelreDome, Amsterdam Arena, Ziggo Dome, HMH en Ahoy. Dat zijn op dit moment wel de meest bekende locaties waar veel concerten worden gegeven. De GelreDome is daarvan momenteel misschien wel de meest populaire locatie. Maar helaas is de ligging hiervan, in Arnhem, niet voor iedereen centraal gelegen en snel te bereiken. Je moet dus zorgen dat je op tijd de deur uit gaat voor je concert.

Natuurlijk wil je liever niet op het laatste moment binnenkomen voor de voorstelling. Je wilt zeker weten dat je ruim op tijd bent en het liefst van te voren nog even lekker een hapje eten. Combineer daarom een avondje GelreDome met een lekker en gezellig restaurant. Aangezien niet iedereen weet waar de leuke restaurants in de omgeving van het GelreDome zitten, zijn wij voor je op zoek gegaan en geven wij je een overzicht van de lekkerste en gezelligste restaurants in de omgeving.

Beoordeling van de restaurants

Deze beoordeling hebben wij gemaakt op basis van sfeer en kwaliteit van het eten, reisafstand van het restaurant naar GelreDome én de snelheid van de keuken om wel op tijd klaar te zijn met eten en niet te laat naar binnen hoeven te rennen in de GelreDome.

Parkeren bij de GelreDome

Het GelreDome is natuurlijk niet alleen een van de grootste evenement-locaties van Nederland, maar ook de thuisbasis van voetbalclub Vitesse. Ze zijn daar dus wel gewend om veel bezoekers te ontvangen. Mét hun auto’s. Naar het Stadion vind je dan ook een Transferium waar je voor een evenement-tarief kan parkeren. Als je vroeg bent, kan je hier prima je auto parkeren en dan met de bus die daar voor de deur stopt in 10 minuten naar het centrum van Arnhem, waar je een heleboel leuke, gezellige en lekkere eettentjes vindt. Ben je wat later, kan je parkeren bij BurgersZoo of Rijkerswoerd. Vandaar wordt je met een Pendelbus naar het stadion gebracht.

Gelredome

Het lijstje

De vier restaurants die wat ons betreft aan deze eisen voldoen zijn:

Kom je met de trein naar Arnhem? Dan is Stella by Starlight een hele leuke en heel gezellige plek om te eten. Stella zit op ongeveer 100 meter lopen van het station af. Het is een heel klein en knus restaurant met een heerlijke huiskamer uitstraling. Er hangt een sfeer dat alles kan en mag. Kies zelf een plaatsje aan een van de knusse tafeltjes en geniet van lekker eten, in goede hoeveelheden, voor een mooie prijs. En vanaf hier is het nog maar 5 minuutjes met de trein tot aan de GelreDome

Restaurant De Klomp in Elst is het perfecte restaurant voor heerlijke Hollandse degelijkheid. De kan hier genieten van een heerlijk stuk kogelbiefstuk, Wienerschnitzel of zalmfilet. En vooraf vind je natuurlijk een parade van vis, carpaccio en caesar salade op de kaart. Geen spannende menukaart, maar wel goed bereid en erg lekker. Én ook nog eens op slechts 5 kilometer rijden van de GelreDome. Je bent er dus met de auto binnen 10 minuutjes.

Mexicaans Restaurant Amigo vind je in het Centrum van Arnhem en is ook zeker een goede aanrader om lekker een hapje te eten voorafgaand aan je concertbezoek. Je vindt ze op de Pauwstraat 14. Je kan hier vooraf heerlijke tortillasoep bestellen, molletes of ’the old-time favorites’ Nachos’s of Quesadillas. Als hoofdgerecht kan je kiezen uit al het lekkers dat de Mexicaanse keuken te bieden heeft. En wanneer je de vertrektijd van de bus in de gaten houdt, ben je met 10 minuten weer terug bij de GelreDome.

Restaurant Treffen vind je ook in het Centrum van Arnhem, op de Markt en is dus ook op slechts 10 minuutjes met de bus van de GelreDome af. Treffen is een restaurant waar het draait om samen zijn. Gezelligheid, eten delen en genieten van smaken. Ze serveren dan ook heerlijke gerechten die je samen kan delen. Heerlijke kleine gerechten, maar je kan natuurlijk ook gewoon je eigen hoofdgerechten kiezen. De gerechten van Restaurant Treffen hebben een Aziatische twist.

Uit eten in Woerden

Ga jij wel naar een concert maar niet bij de GelreDome? Kijk dan eens op onze blogs Uit eten in de buurt van Ziggo Dome en Uit eten in de buurt van Ahoy.