De lekkerste borrelboxen voor thuis

Geschreven op 12 oktober 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Borrelplank thuis klein

Stel je voor: je hebt een avondje op de bank gepland met een leuke film en iets lekkers voor erbij. Maar je hebt helemaal geen tijd om boodschappen te doen! Dan biedt een borrelbox uitkomst. Deze wordt met zorg voor je samengesteld. Het enige dat je hoeft te doen is hem ophalen of nog gemakkelijker: alleen de deur even open te doen voor de bezorger. Maar wat zijn nu de lekkerste borrelboxen? Wij zochten het voor je uit!

Hapjes aan Huis

Bij Hapjes aan Huis bestel jij de lekkerste borrelboxen! Ze worden eenvoudig door locale cateraars bij jou thuis gebracht. Naast lekkere hapjes zitten er ook drankjes in en je kan het zo uitgebreid maken als jij zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan de Borrel Experience. Het enige dat jij hoeft te doen is je postcode invullen. Zo help jij de plaatselijke cateraar ook nog eens een beetje in deze moeilijke tijd!

Borrelplank thuis

De Borrelbox

Het bedrijf De Borrelbox levert al tijden de lekkerste borrelboxen af aan kantoor maar nu ook aan huis! Zij werken met verse producten, dus niet alleen houdbare artikelen. Zo ontvang jij altijd een luxe en originele borrelbox. Als je voor 12:00 uur besteld heb je hem de volgende dag in huis. Dus zet de film maar alvast klaar!

De tapasbox van Destino

Destino is hét Spaanse tapasrestaurant van Rotterdam. Onlangs zijn ze weer begonnen met het uitgeven van hun heerlijke Destino Thuis boxen. Ideaal voor bij de borrel of zelfs als complete maaltijd. Je haalt de tapasbox zelf op en je kan de gerechtjes eenvoudig zelf opwarmen in de oven. Je hoeft dus echt geen keukenprins(es) te zijn om toch de lekkerste hapjes klaar te kunnen maken!

Elpidio in Voorburg

Naast dat je bij Osteria Elpidio heerlijk kan lunchen en dineren, kan je er ook zelf de heerlijkste borrelpakketten samenstellen. Naast het lekkerste eten (Italiaanse delicatessen) zijn ze ook gespecialiseerd in wijnen. Je hebt je borrelbox dus zó bij elkaar gevonden!

Borrelplank thuis klein 2

Borreltijd

Borreltijd is een bedrijf dat is gespecialiseerd in borrelboxen. Zij bezorgen door heel Nederland. Naast de verschillende borrelboxen met een Frans tintje hebben ze ook borrelboxen in Spaanse sferen! De borrelboxen worden vers en gekoeld geleverd, dus dat wordt smullen!

Box to Borrel

Het borrelbox bedrijf Box to Borrel bezorgt eveneens door heel Nederland en op elk adres. Je kan kiezen tussen verschillende bier boxen, wijn boxen en alcoholvrije boxen. Je kan kiezen voor korte en lange borrels (hoe langer hoe meer erbij zit). Het belooft een gezellige borrelavond te worden!

Believe by Les Copains

Bij Believe in Delft stel je met gemak je eigen favoriete borrelbox samen. Lekker wijntje erbij en klaar! Je kan deze borrelboxen vol lekkere delicatessen ophalen en laten bezorgen (mits je in de regio woont). Maar wil je meer dan alleen een borrelbox, dan kan je ook kiezen voor een complete maaltijd! Believe staat bekend om haar heerlijke visgerechten, dus probeer die zeker ook eens uit!

Delicatessenwinkels

De meeste delicatessenwinkels hebben ook de mogelijkheid om leuke borrelboxen samen te stellen. Juist in deze tijd is het leuk om je lokale ondernemer te helpen. Kijk daarom ook eens naar ons eerder verschenen blog over delicatessenwinkels en neem eens een kijkje bij hen in de vitrine!

Borrelplank thuis klein 2


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox