De leukste feelgood boeken van nu

Geschreven op 5 april 2022
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
feelgood boeken

Op 9 april gaat de Boekenweek van start! Deze zou al eerder plaats hebben gevonden, maar is vanwege Corona verplaatst naar april. Omdat het thema van dit jaar in het teken staat van de “eerste liefde”, hebben we voor jou de leukste romantische feelgood boeken gezocht. Deze boeken vind je natuurlijk bij jouw favoriete lokale boekenwinkel!

De theewinkel vol geluk van Manuela Inusa

De theewinkel vol geluk van Manuela Inusa is het eerste deel van de Valerie Lane-serie. In de serie staan vijf vriendinnen en hun winkeltjes centraal. Inmiddels is het tweede deel De chocolaterie van je dromen ook verschenen en komende zomer komen er nog eens twee delen uit. Je kan dus lekker doorlezen de komende tijd. Ik heb het eerste deel net uit en het is zeker een aanrader. Niet te veel bij nadenken, gewoon leuk en lekker romantisch. Perfect leesvoer voor het voorjaar! Ik kijk nu al uit naar de volgende delen.

feelgood boeken

De partycrasher van Sophie Kinsella

Effies ouders zijn alweer een tijdje uit elkaar en haar vader is verliefd geworden op de veel jongere Krista. Het botert totaal niet tussen Effie en Krista en als Greenoaks, het ouderlijk huis van Effie door toedoen van Krista ook nog eens wordt verkocht, is ze er helemaal klaar mee. Wanneer Krista een “housecooling” organiseert om Greenoaks vaarwel te zeggen, wil Effie er eerst niets van weten. Maar dan herinnert zij zich een geliefde schat uit haar kindertijd die daar nog steeds verborgen ligt. Ze moet dus inbreken terwijl iedereen aan het feesten is! En daarbij ontdekt ze veel meer dan haar eigen schat. De partycrasher is hilarisch, grappig en écht Kinsella!

Het cupcake café van Jenny Colgan

Dat Jenny Colgan kan schrijven wisten we allang! En nu is er ook een gloednieuwe serie waar we van kunnen genieten. Het eerste deel is Het cupcake café en daarin volgen we Issy Randall. Issy kan heel goed bakken en is zelfs in een bakkerij opgegroeid. Wanneer zij haar baan kwijtraakt is het tijd om werk te maken van haar hobby. Met hulp van haar beste vriendin start ze het Cupcake Café. Maar ze heeft geen idee waaraan ze begonnen is en al snel moet ze alles op alles zetten om haar droom niet in duigen te laten vallen.

feelgood boeken

De zomer van je leven van Jill Mansell

Deze maand komt er een gloednieuwe Jill Mansell uit! Dit keer met zacht oranje bladzijden. Het vorige deel was namelijk roze. In De zomer van je leven kruipen we in de huid van Amber. Zij heeft een gehein: ze is namelijk verliefd op haar beste vriend! Ze weet eigenlijk al dat dit nooit gaat werken. Niet omdat hij haar beste vriend is, maar ook omdat hij een echte rokkenjager is. Daarnaast maakt ze zich grote zorgen om haar pleegvader. Die is opnieuw verliefd, maar is zijn nieuwe vriendin Olga wel de juiste voor hem? Reserveer deze feelgood vandaag nog!

Wie waagt die wint van Charlotte de Monchy

Rond 3 mei komt er ook een nieuwe Charlotte de Monchy uit. In Wie waagt die wint volgen we Lizzy die zich doodschaamt voor haar marketingbaan bij een ordinair mannenblad. Ook haar uitgewoonde appartement en gebrek aan liefde maken haar niet gelukkig. Lichtpuntjes zijn de bezoekjes van de bejaarde dame Celeste, met wie ze bevriend is geraakt tijdens haar bijbaan in de thuiszorg in haar studententijd. De schok is dan ook groot wanneer Celeste plotseling overlijdt, en haar ook nog eens haar kapitale grachtenpand nalaat. Maar, deze moet ze wel delen de kleinzoon van Celeste, Tobias. Hij wil zo snel mogelijk van het pand af, maar Lizzy wil het juist opknappen. Zouden ze eruit komen samen? Een heerlijke feelgood dus!

feelgood boeken

Met deze heerlijke feelgoodboeken kom jij de lente wel door!


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen, gekoppeld aan een affiliate samenwerking met Paagman Den Haag. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox