Eropuit in het Groene Hart

Geschreven op 20 juli 2020
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
er op uit in Woerden

Het Groene Hart is een veenweidegebied in de Randstad. Hier vind je veel polder, weide en uitgestrekte stukken groen. Ook zijn hier relatief veel agrariërs gevestigd. Binnen het Groene Hart ligt een aantal kleinere plaatsen maar ook enkele middelgrote stedelijke nederzettingen zoals Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden.  Het gebied is aangewezen als Nationaal Landschap. Een perfect stukje Nederland om er lekker op uit te gaan dus!

Lekker varen

Een sloep huren voor een gezellig dagje weg en genieten van Nederland op zijn mooist… Eropuit met je gezin, familie, vrienden, met collega’s of nieuwe buren. Dat kan bij Varen met de Scheepsjongens. Je kan gaan varen en je eigen eten en drinken meenemen, maar je kan je ook helemaal laten verzorgen. Daarnaast geven ze ook nog eens leuke tips en vaarroutes.

Sloepenblog

Beleef het boerenleven

Bij Boerderij de Boerinn kan je terecht voor allerlei uiteenlopende gelegenheden; van een vergadering, een familiedag, een verjaardag tot een kinderfeestje. Een heerlijke plek om buiten te zijn en dit te combineren met lekker samen zijn. Ze hebben meer dan 20 binnen- en buitenactiviteiten. Een geslaagde dag op de boerderij is gegarandeerd!

De Boerinn

Sport en spel in de buitenlucht

Voor een ontspannen sfeer en lekker bezig zijn ben je bij Kameryck aan het juiste adres. Je kan hier namelijk niet alleen terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor onwijs leuke actieve uitjes. Je kan Pitch en Putt spelen, een schietclinic volgen, laserkleiduivenschieten, voetgolfen en meer.

Kameryck

Nog een typische Hollandse activiteit is de Boerenkaas fietsroute. Een prachtige fietsroute waarbij je fietst door de polders en langs de meest pittoreske plekjes.

Een tussenstop bij één van de boerderijen langs de route is een echte aanrader.

er op uit in Woerden

Blijf op de hoogte van leuke uitjes

Wil jij op de hoogte blijven van al het leuks dat er te doen is in Nederland? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Je maakt dan ook nog eens kan op leuke acties en prijzen!