Genieten van Italië bij Kasteel de Haar

Geschreven op 4 juni 2019
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Italië event uitgelicht

Bij OpstapmetLisa zijn we nogal bourgondisch ingesteld, dus toen we de mogelijkheid kregen naar het Italië Evenement van 24, 25 en 26 mei bij Kasteel de Haar te gaan, hoefden we niet lang na te denken!

Kasteel de Haar

Wat een prachtige locatie was er uitgekozen om dit evenement te houden! Kasteel de Haar is een prachtig onderhouden kasteel in Haarzuilens, bij Utrecht. Eerder hebben wij al een bezoek in het kasteel gebracht, dat ook echt een aanrader is. Zeker met kinderen, want ze organiseren daar leuke speurtochten en andere leuke evenementen. Deze keer dus een leuk evenement voor fijnproevers en levensgenieters! Op 24 mei was het ook nog eens een prachtige dag waardoor het zeker geen straf was om de werkdag hier door te brengen!

Italie Event Kazen

Proef Italië

Italië staat om veel meer bekend dan alleen pizza en pasta. Zo waren er veel stands met gedroogde worst, lekkere kazen, olijfolie, olijven, wijnen en limoencello. En het mooie was, dat je van alles mocht proeven! Nu was het helaas nog vrij vroeg in de ochtend dus echt uitgebreid aan de wijn zijn we niet gegaan, maar dat maakte het niet minder leuk. We zijn dan ook met een hoop lekkere dingen weer huiswaarts gegaan.

Italie Event Pasta

Mooie auto’s

Nu mochten wij laatst een weekend rondrijden in een bijzondere rosé-gouden She’s Mercedes. Bij dit evenement stonden ook een heleboel bijzondere auto’s die wij graag eens zouden willen lenen! Wauw, echt geweldig! Wij stonden dan ook te kwijlen bij de Lambourgini’s en Ferrari’s, maar ook de schattige Fiatjes 500 en oldtimers waren allemaal even mooi.

Italie Event Ferrari

Live muziek

Het Italië Evenement was helemaal compleet door de lekkere Italiaanse muziek. Er waren verschillende tenten waaruit sfeervolle Italiaanse muziek klonk. En tussen het publiek werden er zelfs serenades gehouden. Dat was heel leuk om te zien. We waanden ons echt even in het buitenland.

Ook leuk voor kinderen

Ook aan de kinderen was gedacht tijdens het Italië Evenement. Zo was er een enorm springkussen en waren er van die ballen in het water waarmee je op water kan lopen. Nu zijn kinderen niet altijd fan van olijven, kaas en droge worst, toch was er voor hen ook genoeg te proeven. Er was namelijk een hele stand vol zoete lekkernijen zoals Cannoli (rolletjes met crème erin) en hele grote donuts.

Italie Event kids

Veel keuze voor een lekkere lunch

Ook voor de lunch was er meer dan genoeg keuze. Wij kozen voor een snel broodje, maar je kon ook uitgebreid genieten van lekkere vleesgerechten en natuurlijk pizza. Onze broodjes waren ook heerlijk en je kon echt proeven dat alles super vers was. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij. Zien wij jou daar ook?

Italie Event broodjes

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Word dan lid van onze nieuwsbrief en mis nooit meer wat!