Indoor activiteiten in Rotterdam

Geschreven op 13 december 2016
Leestijd 2 minuten
Geschreven door Ester
Ester
indoor activiteiten in Rotterdam

Indoor activiteiten in Rotterdam

Wil je er deze winter lekker op uit in Rotterdam maar heb je geen zin om in de kou of regen te lopen? Wij selecteren voor jou de leukste indoor activiteiten in Rotterdam. Dus ga er lekker op uit wilt met je gezin en geniet van de leukste activiteiten met een dak boven je hoofd:

Markthal Rotterdam

Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen. Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte food markt. En dus ook Rotterdam!  Een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van verse vis, brood dat nog warm is, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en groenten net uit de grond.

Een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje.

Markthal Rotterdam

Lichtjestours FutureLand

De hele maand december kan je jezelf verwonderen in de Rotterdamse haven tijdens de lichtjestours van FutureLand. FutureLand is dan ondergedompeld in de kerstsfeer.

Stap op een van de bus- of vaartochten die je in het donker langs de moderne, nieuwe terminals van Maasvlakte 2 leiden. Geniet van alle verlichting die als vanzelf al gezien wordt als de grootste kerstboom van Nederland. Of pak een van de romantische lichtjestours met de FutureLand Ferry of express.

Kom en kijk je ogen uit.

Kerstcircus Ahoy

Van 24 tot en met 30 december kan je in Ahoy genieten van het Kerstcircus. Een klassiek circus met luchtacrobaten, clown en de meest innemende dierennummers. Haal snel nog kaarten en geniet met het hele gezin van een stukje kerst in Ahoy.

Bijnamen tramtour

Wil je eens echt iets anders doen in Rotterdam? Stap dan eens op de bijnamen tramtour. In deze ludieke tour krijg je de vele bijnamen te horen die de rasechte Rotterdammers steeds maar weer verzinnen voor gebouwen, straten, bruggen en kunstwerken. Om alleen maar te beginnen bij de o zo bekende Koopgoot. Maar zo heb je ook de gecrashte ijscocar en flipsnuit. Op 17 december, 28 januari, 4 maart en 8 april rijdt de tram om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur.

Weet jij nog leuke winterse activiteiten in Rotterdam te vinden die wij nog niet hebben genoemd? Laat het ons weten in onderstaand reactieveld. Wellicht staan ze er de volgende keer ook tussen!