De mooiste cadeaus vind je bij Kado om de Hoek in Den Haag

Geschreven op 1 november 2017
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Ester
Ester
cadeaus bij Kado om de Hoek

Voor wie is het geen uitdaging; het vinden van een leuk cadeau. Of het nu gaat om een cadeau voor een vriendin, je partner of kind, of een cadeau voor iemand die wat verder van je af staat.

Cadeaus kopen blijft moeilijk

Het blijft moeilijk. Bij de mensen die je goed kent wil je met iets bijzonders of origineels aankomen en voor mensen die je minder goed kent heb je vaak geen idee wat ze leuk vinden.

 

En dus kom je al snel met iets gangbaars aan als een bon of een flesje wijn.

Als jij dit herkent moet je echt eens langs bij Kado om de Hoek op de Hogewal in Den Haag. Deze cadeauwinkel heeft echt voor iedereen en voor iedere gelegenheid iets moois en origineels. Van kraamcadeau tot woonaccessoires en van kleine cadeaus tot mooie en bijzondere tassen en de hipste gadgets.

leuke gadgets bij Kado om de Hoek

Kado om de Hoek voor de mooiste en origineelste cadeaus

Eigenaar Jos en zijn collega Suzanne helpen nu al 12,5 jaar lang hun bezoekers aan de leukste cadeautips. Wanneer wij zelf een bezoek brengen aan de winkel worden we warm welkom geheten door Jos.

Hij laat ons uitgebreid zien welke mooie en leuke spullen hij heeft staan, maar geeft ons ook de tijd en ruimte om lekker rond te neuzen en ons te oriënteren op al het moois.

mooie tassen van Kado om de Hoek

Ik raak met Jos in gesprek en hij vertelt mij dat ze de spullen die ze aanbieden zelf twee keer per jaar uitzoeken op de grote beurzen van Milaan en Parijs. Doordat ze zelf de artikelen selecteren, kopen ze klein in. Dit zorgt ervoor dat de spullen een stukje exclusiviteit bij zich dragen en dat ze de ruimte hebben om regelmatig een nieuw assortiment aan te bieden. Ze hebben dan ook meer dan 300 verschillende leveranciers.

Een cadeau uitkiezen is hier een uitje op zichzelf

Kado om de Hoek is ontstaan uit de passie van Jos. En dit straalt de hele winkel ook uit. Jos stopt heel zijn ziel en zaligheid in de winkel en doet er alles aan om jou na een bezoek aan de winkel met een blij gevoel naar huis te laten gaan.

Hij weet precies wat hij allemaal heeft en is door zijn jarenlange ervaring en mensenkennis feilloos in staat om met jou samen op zoek te gaan naar het perfecte cadeau. Dus of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau, verjaardagscadeau, huwelijks- of kraamcadeau, Jos weet er raad mee! Jij gaat hoe dan ook naar huis met het meest mooie, originele of toepasselijke cadeau dat jij je kan bedenken.

Kado om de Hoek in Den Haag

Het cadeau is een cadeautje op zich

En om het helemaal mooi af te maken, worden de cadeaus ook nog met zorg en aandacht ingepakt. In het thema waar het cadeau voor bedoeld is. Niet alleen maar met een eenvoudig pakpapiertje, maar op en top verzorgd. Het is gewoon zonde om uit te pakken!

de mooiste cadeaus bij Kado om de Hoek