Je eigen thuis bioscoop

Geschreven op 12 augustus 2022
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Ester
Ester
thuisbioscoop

Nu de avonden langer worden, wordt het tijd om het thuis gezellig te maken. Wij hebben je in ons hygge blog al wat tips gegeven hoe je de sfeer in huis haalt en Sonja trakteert je regelmatig op de leukste boeken tips met haar boekenblog serie.

Maar zeker in het weekend vinden we het gezellig om met het eigen huishouden op de bank te kruipen met een grote zak chips, popcorn of een heuse borrelplank en gezellig met elkaar film te kijken. Oftewel, je eigen thuisbioscoop.

In dit blog geven we je een paar tips van films die je kan kijken via Pathé thuis, Netflix of andere thuisbios kanalen.

The Weekend Away (2022)

Twee vriendinnen gaan een weekendje weg naar Kroatië. Slechts één van hen overleeft de vakantie. Het duurt niet lang of de nachtmerrie wordt nóg erger wanneer zij wordt verdacht van de moord op haar beste vriendin. Terwijl ze haar naam probeert te zuiveren en de waarheid probeert te achterhalen, brengen haar inspanningen een pijnlijk geheim aan het licht.

The Silencing

Zoals je al doorkrijgt, houd ik persoonlijk wel van een beetje spanning en sensatie en ben ik ook niet vies van wat moord en doodslag. Herken jij jezelf daar in? Dan is The Silencing een aanrader. Nikolaj Coster-Waldau (ja precies, die van The Game of Thrones) is een jager die samen met de lokale sherrif op jacht gaat naar de kidnapper van zijn dochter. Het zal een bloedstollend kat-en-muis-spel worden want de man waarop ze jagen is een koelbloedige moordenaar. Je kijkt The Silencing op Pathé thuis.

Senior Year (2022)

Houd je van humor? Dan is Senior Year echt een aanrader! In deze film ontwaakt een 37-jarige vrouw na twintig jaar uit een coma en keert terug naar de middelbare school waar ze ooit een populaire cheerleader was. Met alle gevolgen van dien natuurlijk! Je vindt Senior Year op Netflix.

About Time

Zoek je iets luchtigs voor het hele gezin? Dan is de Britse komedie About Time uit 2013 een hele leuke. De 21-jarige Tim komt erachter dat hij kan tijdreizen en hij gebruikt dit om zijn eigen leven te sturen en te beïnvloeden. Onder andere door voor zichzelf een vriendinnetje te regelen. Je kan je voorstellen dat dit uiteindelijk alleen maar uitloopt op wat hij vooral NIET wilde, wat deze film een hilarische inslag geeft. Je kan deze film zien op Pathé Thuis.

Kissing Booth

Kissing Booth is een heerlijke film om samen met je dochter te kijken. Op dit moment zijn er twee delen uit en deel drie is in de maak! Deze romantische komedie is gebaseerd op de boekenreeks van Beth Reekles en draait om Elle en haar beste vriend Lee. Ze hebben met elkaar regels opgesteld waarmee ze ervoor willen zorgen dat ze altijd vrienden blijven. De belangrijkste: niet verliefd worden. En natuurlijk gaat dat niet lukken en daardoor lopen ze tegen een heleboel uitdagingen aan om hun vriendschap toch in stand te kunnen houden. Je vindt alle 3 de delen op Netflix.

The Mitchells vs. The Machines

We hebben thuis erg genoten van deze film. Katie Mitchell wordt toegelaten tot de filmschool van haar dromen. Met de hele familie rijdt Katie onder het mom van een roadtrip naar de nieuwe school. Maar dan vallen de plannen van de familie Mitchell in het water als overal ter wereld de elektronische apparaten in opstand komen. Met de hulp van twee vriendelijke robots moeten de Mitchells hun problemen zien te overwinnen en samen leren te werken om zo de wereld te redden. Je vindt deze film op Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=_ak5dFt8Ar0


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox