Nieuwe programma’s op tv

Geschreven op 1 maart 2021
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Nieuwe programma's op tv

Op 1 maart is het nieuwe televisie seizoen van start gegaan. Misschien heb je al met veel plezier gekeken naar de eerste aflevering van Uitstel van Executie en kan je niet wachten om het nieuwe seizoen van All You Need is Love te kijken. Of misschien zat je op 1 maart ook alweer helemaal klaar voor Chateau Meiland. Maar er komen nog veel meer leuke dingen aan, die je gewoon op tv kan zien. Je hoeft er dus niet een apart abonnement voor af te sluiten!

Transplant op Fox

Nieuwe programma's op tv

Vanaf 9 maart kunnen liefhebbers van reality ziekenhuisseries genieten van “Tarnsplant”. Deze serie volgt een Syische arts (Bashir Hamet) die in Canada is gaan werken op de spoedeisende hulp. Je volgt hierin de uit zijn eigen land gevluchte arts en diens patiënten. Transplant is te zien op Fox vanaf 21:05 uur. Kijk hier voor meer informatie over deze serie.

Lego Masters op RTL 4

Dé televisie hit van 2020 komt weer terug! Bij ons thuis konden we niet wachten tot er weer een nieuwe Lego Masters op tv kwam. Vooral onze zoon van tien vond het geweldig. Zaterdag 13 maart begint het nieuwe seizoen al! Kijk hier alvast wie de nieuwe kandidaten zijn. Dit jaar is er ook een nieuwe Brickmaster, dus dat belooft wat! Lego Masters is te zien op RTL4 vanaf 20:00 uur.

De Verraders op RTL4

Nieuwe programma's op tv

Na Lego Masters hoeft er in principe niet gezapt te worden. Na dit programma komt namelijk “De Verraders”. Dit tv programma is te vergelijken met Wie is de Mol, maar hierbij moeten maar liefst 3 verraders worden ontmaskerd. Superspannend! De Verraders is op RTL4 te zien vanaf zaterdag 13 maart om 21:30 uur.

Sterren op het Doek op NPO2

Bij het programma Sterren op het Doek laten BN’ers zich uit hun comfortzone halen door creatief aan de slag te gaan op het schildersdoek. Na afloop worden de doeken geveild en gaat de opbrengst naar het door de betreffende BN’er gekozen goede doel. Sterren op het Doek wordt vanaf zaterdag 13 maart uitgezonden op NPO2 vanaf 20:35 uur.

Stilte AUB op SBS6

nieuwe programma's op tv

Vanaf vrijdag 12 maart kan er op SBS6 worden genoten van de spelshow Stilte AUB. Bij deze van origine Japanse spelshow moeten kandidaten allerlei moeilijke opdrachten uitvoeren. Dat klinkt op zich niet nieuw, maar de moeilijkheid hierbij is dat ze bijna geen geluid mogen maken. Niet meer dan 50 decibel om precies te zijn! Dit levert hilarische televisie op. Kijk hier alvast wat je kan verwachten.

B&B Vol Liefde op RTL4

In B&B vol Liefde gaan B&B eigenaren in het buitenland op zoek naar hun ideale partner. Een datum wanneer dit tv programma precies van start gaat heb ik nog niet kunnen vinden, maar ik vind het concept al heel erg leuk. Ik ga zeker kijken. Hier stellen de eerste B&B eigenaren zich alvast voor.

The Cube op SBS6

nieuwe programma's op tv

Helaas moeten we er nog even op wachten, maar vanaf 23 april presenteert Gordon de spannende spelshow The Cube. De kandidaten worden hierbij “gevangen” in een doorzichtige kubus waarin ze allerlei spellen moeten doen. Ze nemen het hierbij tegen elkaar op. De winnaar wint maar liefst € 100.000,-! The Cube is te zien op SBS6 vanaf 23 april.

Deze blog is uit eigen beweging tot stand gekomen. Wil je op de hoogte blijven van tips, blogs en winacties? Volg ons dan op Facebook, Instagram of meld je aan voor onze nieuwsbrief.