Online de mooiste planten kopen

Geschreven op 23 november 2021
Leestijd 4 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
Online planten kopen

We weten allemaal dat het hebben van planten in je huis een goede uitwerking heeft op je gezondheid. Daarnaast staat het ook nog eens gezellig! Maar heb je geen tijd om naar een tuincentrum te gaan? Dan koop je je planten toch gewoon online? Ook tuinplanten kan je gemakkelijk online kopen. Er zijn genoeg winterharde planten om ook jouw tuin een gezellige boost te geven!

Online planten kopen

Tijdens de eerste Coronagolf zijn de meeste grote tuincentra al begonnen met de online verkoop van planten. Vaak hadden zij al wel een webshop, maar de verkoop van “levende” planten deden ze vaak nog niet. Dat het wel werkt is gebleken! Er komen steeds meer aanbieders bij. Wij hebben de leukste aanbieders voor jou op een rijtje gezet.

Online planten kopen

Voor je online tuinplanten

Wil je online tuinplanten kopen? Dat kan! Bijvoorbeeld bij Tuinplantenwinkel. Hier koop je al je tuinplanten en bomen. De planten worden bij je thuisgebracht door een gespecialiseerde bezorgdienst. Struiken en planten die rechtstreeks van de kweker komen koop je bij Tuinflora. Bij Kwekerij Online koop je planten bij de kweker zelf. Mooie buitenplanten koop je ook bij het Groene Paradijs. Ook makkelijk: je bepaalt zelf je aflevermoment. Florastore in Honselersdijk verkoopt naast tuinplanten ook kamerplanten van een hoge kwaliteit. En ook voor op kantoor! En bij Plantbezorgd hebben ze naast een ruim assortiment tuinplanten ook een groot aantal soorten siergrassen te koop.

online planten kopen

Online kamerplanten kopen

Op zoek naar mooie kamerplanten? Ga dan eens shoppen bij een van deze aanbieders. Kijk eens naar Plantcentraal. Naast kamer- en tuinplanten kan je hier ook je kerstboom vandaan halen. En wil je echt iets bijzonders in huis? Ga dan voor een moswand! Bij 123Planten kan je met één klik zelfs een hele kamerjungle bestellen! Wil je wel planten in huis maar weet je niet welke het meest geschikt zijn voor jou? Doe dan de Plantzoekertest van Plantsome. Bij Bakker.com koop je niet alleen je kamerplanten, maar ook de mooiste planten voor in de tuin. En nu de feestdagen voor de deur staan hebben ze ook kerstbomen in alle soorten en maten. Studio Plant heeft naast mooie kamerplanten ook een blog met handige tips. En bij Plentygreen zijn er zelfs geen verzendkosten om de planten bij jou thuis te krijgen!

online planten kopen

Online bloemen kopen

Van bloemen in huis wordt iedereen vrolijk. Zeker nu de dagen korter worden. Ook bloemen kan je tegenwoordig met 1 klik eenvoudig bij je thuis laten bezorgen. Bloompost bezorgd niet alleen de mooiste bloemen maar ook planten bij je thuis. Ook bij Bijzonder Groen koop je de mooiste bloemen. Deze fleuren meteen je hele kamer op. Bij Euroflorist koop je niet alleen bloemen voor jezelf, je kan er ook eenvoudig een ander mee verrassen! En bij Bloemenonline is het zelfs mogelijk een abonnement af te sluiten. Zo kan je iedere week of maand genieten van een verse bos! Wil je eens iets heel bijzonders? Bij 123bloemenbestellen kan je zelfs een bloementaart bestellen! Bij Tof Boeket kan je zelf heel eenvoudig een mooi boeket samenstellen.

kamerplant

Bijzondere plantaanbieders

Wil je milieubewuster bezig zijn? Dan kan je het beste je online planten kopen bij Plantje.nl. Bij deze winkel kan je namelijk een zogenaamde kneusjesbox bestellen. Deze box bestaat uit 10 tot 12 groene kneusjes. Prachtige plantjes waar nét even wat mee is. Vaak zie je het niet eens. Normaal gesproken zouden deze plantjes vernietigd worden, maar op deze manier kan jij ze voor een leuk prijsje adopteren. Vind je 10 tot 12 plantjes teveel? Dan kan je ook gaan voor de halve kneusjesbox. Hier zitten 6 plantjes in! Op zoek naar bijzondere kamerplanten? Dan is Casa Botanica the place to be. Daar kan je namelijk bijzondere en zeldzame tropische planten kopen. Van iedere aankoop wordt een deel van het bedrag gedoneerd aan Adopteer Regenwoud. Een goed doel dat zich inzet voor het behoud van het regenwoud in Costa Rica.

Deze winter zit iedereen er lekker groen bij met deze tips!


Credits foto’s: www.canva.com

Dit blog is redactioneel tot stand gekomen. Wil jij op de hoogte gehouden worden van onze blogs en winacties? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.