Onze favoriete strandtenten

Geschreven op 9 maart 2023
Leestijd 3 minuten
Geschreven door Sonja
Sonja van OpstapmetLisa
strandtenten

partnercontent

Wij van OpstapmetLisa vinden het eerlijk om lekker te genieten bij een van onze favoriete strandtenten. Nu het voorjaar is, zijn de meeste strandtenten gelukkig weer open! In dit blog vertellen we jou waar wij het liefst naartoe gaan op een mooie dag. En wie weet heb jij er straks ook een nieuwe favoriet bij!

Strandpaviljoen Hargen

Strandpaviljoen Hargen is een gastvrij paviljoen met restaurant en een heerlijk ruim terras. Als je aan komt rijden door de duinen van het Bergse Hargen, krijg je meteen een vakantiegevoel. Strandpaviljoen Hargen ligt in een uniek natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en relaxen. Vanaf het terras kun je zeehonden spotten en genieten van het uitzicht op zee. Heb je pech met de fiets? Geen probleem. Het strandpaviljoen is een ANWB fietsservicepunt, dus hebben zij alles voor je in huis om ter plekke zelf je fiets te repareren. Hargen heeft niet alleen de hoogste en meest brede duinen van ons land, maar er is in 2015 ook een prachtige lagune aangelegd. Ook voor kinderen is er alles te doen. Dus ga er snel eens ontbijten, lunchen, borrelen of avondeten.

Barbarossa

Strandtent Barbarossa vind je aan het Scheveningse Zwarte Pad. Lekker eten of een drankje drinken met uitzicht op zee, wie wil dat nou niet? Bij deze hippe strandtent kan je ook terecht voor een ontspannen ontbijtje. Rustig wakker worden terwijl je in het zonnetje zit en geniet van het mooie uitzicht. Zeker een van de meest relaxte strandtenten in Scheveningen!

Natural High

In Brouwersdam vind je het breedste strand van Nederland. Wanneer je naast ontspanning ook op zoek bent naar een strandtent waar ze leuke watersportactiviteiten aanbieden, dan is Natural High wat voor jou. Of je wilt leren kitesurfen of surfen, het kan hier allemaal.

strandtenten

Beachclub8

In Rockanje vind je Beachclub8. Omdat deze strandtent aan een privéstrand ligt heb je echt het gevoel dat je ergens in het buitenland aan het flaneren bent. Er hangt een heerlijke sfeer, het eten en drinken is er geweldig en je kan vanuit hier ook allemaal leuke dingen doen zoals yoga en kitesurfen.

Beachclub People (LET OP DEZE LINK WERKT NIET)

Ben je op zoek naar een strandtent waar ook je kinderen het naar de zin hebben? Dan is Beachclub People in Kijkduin echt een aanrader. Door de ligging heb je altijd zicht op ze. Daarnaast kan je je hier heerlijk eten (ook ontbijten!) of gewoon lekker een drankje doen op een zonnige dag.

strandtenten

Uluwatu Beach

Een echte lekkerbek? Dan is Uluwatu Beach echt wat voor jou. Deze strandtent vind je op Hoek van Holland. Ze hebben hier alles op culinair gebied, van ontbijt tot diner, van shared dining tot bites. Hier kom je de dag wel op door!

Wil je nog meer inspiratie? Klik dan door naar ons eerder verschenen verzamelblog. Hier vind je allemaal strandtenten op categorie.


Credits foto’s: www.canva.com

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang unieke aanbiedingen in je mailbox